Lyhyesti Minusta 👑

Vietin lapsuuteni maalla ja olen suuresti kiitollinen perheestäni ja vanhemmistani, ilman heitä en olisi se ihminen jonka olen tänään ❤️

Meidän perheessä oli päihdeongelmia ja monta vuotta olin katkera ja vihainen kunnes päätin että haluan ymmärtää enemmän. 

Nuorena ja aikuisena vihasin elämääni ja itseäni, en aina ymmärtänyt miksi, mutta myöhemmin olin jo hyvin väsynyt siihen etten ymmärtänyt miksi minulla oli niin huono olla omassa itsessäni.  Huomasin myös itsessäni aikuisena etten aina tiennyt mitä tunnen, olenko iloinen tai vihainen, olenko turta?

Myöhemmin ymmärsin että se oli yksi niistä ”ohjelmista” jonka olin ottanut itselleni koska silloin se oli hyvä selviytymistapa. Minua kiusattiin myös ala-asteella joten suojamuuri oli pystytetty jo hyvin nuorena lapsena. 

Olen nämä vuodet joutunut katsomaan itseäni peiliin ja nähdä kuka minä oikeasti Olen. Olenko ne vanhat ohjelmat mitkä olen itsessäni säästänyt tai Olenko kenties jotain enemmän 😁💯 

Tänä päivänä voin kertoa että Rakastan itseäni vikoineen kaikkineen ja Rakastan elämäni ❤️ Olen Kiitollinen kaikesta 💥💯 ja opin kokoajan lisää.

Vuoden 2020 aikana olen myös lukenut Mindfullness Coachiksi ja Life Coachiksi eli ”Elämän Valmentajaksi”, elämässäni kuuluu hyvinvointi niin henkinen kuin fyysinen, olemme kokonaisuus. 

Olen myös vuosien aikana opiskellut Energiaa monella eri tavalla, kvanttifysiikkaa ja rakastan ottaa selvää uusista asioista ja soluista, geeneistä ja elektroneista ja atomeista 🤩🔥 taidan olla pieni tiedenörtti 😁  

Terveellinen elämäntapa alkaa mielestä, se että syömme hyvin on yhtä tärkeä kuin terveelliset ajatukset ja tuntemukset. 

Odotan innolla että saan tavata Sinut 🤩💥

Sarah 👑