14. Jun, 2021

Tee niin kuin Sydän Sanoo ❤️

"With a heavy Heart, Kaikki on juuri niin kuin pitääkin"

Tee niin kuin Sydän Sanoo. Nämä sanat olemme kuulleet aika usein ja joskus teemme juuri niin. Joskus vain jatkamme "juoksemista" vaikka sydän ja keho sanoo muuta. Mutta miten niin "sydän sanoo" jos se on aina tuntunut siltä että se on se oikea ratkaisu ja miksi nyt on toisin. 

Joskus pitää kuunnella sydän ja keho ja mieli kun olet siinä pisteessä että osaat erottaa pelon ja intuition. Tämä paikka (blogi) on ollut minulle niiiiiiin tärkeä saada kirjoittaa tänne ja jakaa sitä mistä itse olen tuntenut saavani Kaikkeuden. Nyt-hetki on niin Suuri, se sisältää infinity, loputtomattomuuden. Se sisältää kaiken, Kaikkeuden. Tässä ja Nyt. Joka Hetki on Nyt-Hetki, muista se, mitään muuta ei ole olemassakaan.

Aika on jotain mitä me ihmiset ovat "keksineet" ja se on meille hyödyksi monessa asiassa, ilman sitä olisi ehkä kaaos maailmassa toisella tavalla. Mutta jos menemme 3D:n ulkopuolella ja katsomme univerumia universumin silmin, mitä muuta ei ole olemassakaan kuin Nyt-Hetki. Ja kun me ihmisenä ymmärrämme sen ja otamme niistä hetkistä kiinni kun olemme nyt hetkessä, kasvamme ihmisenä, meille tulee ymmärrys jostan paljon suuremmasta mitä on meissä kaikissa, jokaisessa pienessä solussa. Olemme kaikki yhtä. Minä Olen.

Näillä sanoilla lopetan ja niinkuin alussa kirjoitin "with a heavy heart" niin olen päättänyt lopetta tai ainakin pitää tauon bloggaamisessa ja videoissa, henkilökohtaisista syistä, kaikki on hyvin ja olemme terveitä, mitään sellaisesta ei ole kyse, mutta kuuntelen sydäntäni ja kehoni ja mieleni, intuitioni ja lopetan näillä sanoilla. Jos haluat voit oikein mielellään käydä lukemassa aikaisempia kirjoituksia, ne ovat myös tätäpäivää vaikka on kirjoitettu jo muutama vuosi sitten. 

Nyt on muutoksen aika suurimmillaan, viime vuosi oli alku ja nyt on se hetki kun pitää tehdä päätöksiä, päätöksiä jotka ovat sinulle oikeat ❤️

Oikeastaan kyyneleet valuvat silmistäni koska samalla vaikka tiedän että minun täytyy tehdä näin iteäni ja perheeni takia tunnen kuinka suru on läsnä. Olen jo kirjoittanut täällä viisi vuotta ja tämä on niinkuin sanoin todella tärkeää minulle. Sinä Olet Tärkeä Minulle.

Olet Rakas Minulle ❤️

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑❤️Muista Aina Se 🤗

Voit aina ottaa yhteyttä sähköpostin kautta jos niin haluat, sarah.stenberg@yahoo.com ❤️Jätän tämän sivun auki joten voi hyvin käydä lukemassa, en ole poistamassa sivua 💚 Uskon että kaikella on tarkoituksensa ja Rakastan, Olen Kiitollinen ja Kiitos siitä että Ymmärrät ja että Olet Olemassa ja että Sinä Olet Juuri Sinä 💃

Sarah 👑💃❤️