7. Jun, 2021

Maanantai 💚Tiistai 😁 Nyt Hetki

Hej ihana,

Nyt Hetki on niin suuri että ei voi aivoilla sitä ajatella tai kuvitella (kyllä… taas 😁 älä yritä ymmärtää aivoillasi) Aivot ovat todella todella tärkeä osa meitä ja meidän aivoilla olemme saavuttaneet suurenmoisia juttuja täällä mutta älä elää aina aivoissasi. Yritä oppia tuntemaan ja “ajattelemaan” sydämelläsi myös, koko kehollasi oikeastaan. 

Nyt hetki on kuin sipulin keskiö, jotta ymmärtäisimme nyt hetken meidän pitää pysähtyä ja hengittää ja ehkä sulkea silmät ja kun avaat katso puuta tai takassa olevaa tuli tai kynttilää etc. Ja katso ja ole tuomitsematta, älä mieti aivoillasi minkä näköinen tai muuta, vain katso ja tunne, ehkä tulee hymy huulille tai ehkä itket tai vain nautit hetkessä, Olet NYT Hetkessä. Onneksi olkoon!

Aluksi tämä voi olla ehkä sekunnin kun aloitat mutta pikku hiljaa tämä kasvaa ja kasvaa jos harjoittelet. Muista että harjoittelulla se suurenee.

Tämä on se mitä jokainen meistä kaipaa, varsinkin parisuhteessa, lapset kaipaavat läsnäoloa vanhemmilta ja ystävänä me haluamme myös antaa lasnäolomme ystävillemme. Läsnäolo on olla Nyt hetkessä. Kun olemme Nyt hetkessä, kuuntelemme, kuuntelemme mitä oma keho sanoo ja olemalla läsnä kuuntelemme myös muita aivan eri tavalla kuin jos olisimme vain aivoissa, yleensä kun olemme aivoissa kun kuuntelemme esim ystävää usein yritämme keksiä mitä sanoa seuraavaksi mutta kun olemme läsnä vain kuuntelemme ja annamme sitä arvokkainta mitä voimme antaa, läsnäoloa. Harjoittele tämä ja annat itsellesi ja muille jotain niin arvokasta ❤️

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑🍀

Sarah 💃👑🍀