24. May, 2021

Maanantai Aamu 🤩☀️💚🌱

Hej taas Sinä ihana lukija 😁

Nyt on vapaa-päivän aamurutiinit tehty ja päivä voi alkaa ja alkaakin tosi kivasti. Kun olin aamukävelyllä Rabben 🐕 kanssa ja otin kuvia toivoin että olisin saanut äänet ja tuoksut mukaan 🍀🌼 Oi ihana kevät! Voisin seistä vaikka kuinka kauan vain kuuntelemaan ja tunnustelemaan luontoa, koko keho tuntuu laajenevan varsinkin Sydän, kun seisoo kuuntelemaan linnunlaulut, ruohon tuoksu, puiden tuoksu, oi ihana Suomen luonto. 

Aamurutiineista vielä tänään sen verran että jos et ole vielä aloittanut tai päättänyt että nyt tulee uusia aamurutiineja niin tänään on hyvä päivä aloittaa! On paljon helpompi aloittaa jotain keväisin, eikö vain? Luontokin aloittaa aina "uudestaan" joka kevät, ollaan syklissä, Ollaan yhtä luonnon kanssa ollaan yhtä kaiken kanssa. 

Yksi minun aamurutiineista on mennä ulos pienelle kävelylle, onhan minulla oma pt 🤩🐕 satoi tai paistoi ja joka aamu saan mennä ulos. Tämä oli uutta minulle vielä neljä vuotta sitten kun meillä ei ollut koiraa ja sain harjoitella itseni kanssa että nauttisin näistäkin hetkeistä vaikka satoi tai oli lumisade, nyt olen jo oppinut paljon ja nautin suurimman osan ajasta kun saan mennä ulos hänen kanssa. Mutta vaikka sinulla ei ole koiraa niin tämä on todella hyvä aamurutiini, nuorempana 25v  menin juoksulenkille todella aikaisin, se ei kestänyt kovin kauan mutta se tunne ja se fiilis mikä oli koko päivän oli jotai sanoinkuvaamatonta minulla ei vain ollut tarpeeksi tietoa taitoa itsessäni että olis jatkanut sitä, mutta nyt olen alkanut ymmärtää että se millainen tunne minulla on heti aamusta, tekee päivästäni sellaisen myös. Sinäkin voit päättää millainen päivä Sinulla on. 

Olet Kaunis 💚👑

Video   https://youtu.be/gTQxMaicxD8 🎥🤗

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑

Sarah 👑💃