17. May, 2021

Aamurutiinit 💚

Moikka,

Aamu on Sinun tärkein aika päivästä tehdä päivästäsi sellaisen kuin haluat. Miten haluat olla tänään, millaisia fiiliksiä haluat että sinulla on tänään, mihin haluat fokusoida? Kun teet tämän joka aamu tulet huomaamaan että päivästäsi tulee “kauniimpi” parempi, kun laitat nämä aikomukset itsellesi aamulla tulet automaattisesti fokusoimaan niihin vaikka ympärillesi tapahtuisi muuta, sinulla on helpompi pysyä omassa voimassasi ja pysyä rauhallisena kun olet aamusta laittanut nämä “tavoitteet” tai aikomukset.

esim. Tänään aion olla kiitollinen, aion tuntea kiitollisuutta. 

Kun tulee tilanne esim töissä tai koulussa, muistat mitä sanoit tai kirjoitit aamulla ja irtaudut siitä tilanteesta mitä ympärillesi tapahtuu, tulet Nyt Hetkeen ja voit tuntea kiitollisuutta vaikka siihen että huomasit olla kiitollinen. 🤗

Hallitsematon mielemme voisi tässä tilanteeessa “sanoa” -Mene mukaan, sano heille että ovat hiljaa koska et jaksa kuunnella- 

Muista että Sinä et ole mielesi vaan Sinä olet se joka huomaa että mielesi “sanoo” näin ja voit ottaa mielesi haltuun ja ehkä hengittää syvään ja tunnet kiitollisuutta että huomasit ja näin vaihdat ja valitset toinen ajattelutapa. Mielemme on hyvä työkalu silloin kuin olemme tietoisia siitä ettemme ole mielemme vaan MINÄ voin Muuttaa mitä Mielessäni “Pyörii” 🤩 onko mielessäni hyviä vai vähemmän hyviä ajatuksia 🤩 Toinen nimi mielelle kun se on se joka hallitsee on Ego. Muista taas ettei sinussa ole mitään vikaa ja hyväksy tämä tilanne joka on nyt ja ne tunteet jotka nousevat ylös sinussa, kiitä että huomaat ne ja päästä irti, anna tunteiden mennä, Kaikki On Juuri Niinkuin Pitääkin Juuri Nyt. 

Aamulla ehkä kirjoitit että aiot olla rauhallinen 😉 Valitse rauhallisuus. Ehkä kirjoiti että aiot olla iloinen, Valitse iloisuus 😃 Muista, jos joku käyttäytyy "huonosti" jopa sinua kohtaan, se ei ole mitää henkilökohtaista sinulle vaan ainoastaan kertoo hänestä ja hänen "huonosta päivästä". Älä ota sitä. Se miten hän käyttäytyy kertoo hänestä, se miten sinä käyttäydyt kertoo sinusta. 

Ihanaa viikkoa sinulle 🌱💚

Video https://youtu.be/ocApCzUQePU 🎥 😁🚗

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑

Sarah 💃👑