10. May, 2021

Sinussa ei ole mitään korjattavaa💛 ei mitään vikaa. Kaikki On niinkuin pitääkin Juuri Nyt.

Tämä on yksi taas hyvin tärkeä asia muistaa, Sinussa ei ole mitään korjattavaa. Sinussa ei ole ollutkaan mitään vikaa tai korjattavaa eikä sinussa tulee olemaankaan mitään vika tai korjattavaa. Tässä Hetkessä kaikki on juuri niinkuin pitääkin, mutta jos haluat muutoksen jos et enää halua tuntea olevasi jonkun asian vankina, ajatuksia, tuntemuksia jotka antaa sinulle huonon olon niin ehkä haluat tehdä asialle jotain. 

Emme voi muuttaa muita mutta jos muutat ajatuksiesi muutat sen ympärilläsi olevat asiat ja tilanteet myös koska sinä näet asiat toisin, tämä voi aiheuttaa sen että tietyt ihmisetkin ympärilläsi käyttäytyvät toisin. Vähän niinkuin liikennevaloissa 😁 

 

Kun/jos haluat muutoksen ja/tai toisenlaista elämää, se ei ole väärin millään tavalla. Kaikki On juuri niinkuin pitääkin juuri Nyt. Ole tietoinen tästä ja ole tietoinen että jos asiat eivät olisi näin kun ovat juuri Nyt niin ehkä et haluaisikaan muutoksen ehkä et haluaisi “tehdä” asialle jotain, eli kaikki on hyvin ja juuri niinkuin pitääkin, juuri Nyt. 

 

“Kaikki on juuri niin kuin pitääkin olla”. Tämä ei aina ole kiva kuulla mutta näin se on ja kun uskallat ottaa tämän sisään ja uskallat uskoa ja tiedät että kaikki On Hyvin Juuri Nyt, Olet vapaa. Olet vapaa tässä Nyt hetkessä ja voit tehdä parempia päätöksiä kun et elää pelossa, pelossa tehdä väärin, pelossa tulla tuomituksi, pelossa tulla nauretuksi tai mikä tahansa pelko. Vihan alla on aina pelko, pelko ettei tulee kuunnelluksi tai rakastetuksi, jos minä sanon mielipiteeni, suututaanko minulle tai tehdäänkö minusta narri… pelkoja on niin monenlaisia ja ne on ohjelmoituja juttuja meissä. Hyvin monet ohjelmat on tullut jo varhaisesta lapsuudesta, enkä nyt halua sanoa että joku on tehnyt väärin tai muuta vaan ihan vain sitä että jokaisen lapsuudessa on ollut jotain mitä viedään mukaan, mistä emme edes välttämättä ollaan tietoisia. 

Mutta nyt olet oppinut tulla tietoiseksi ja että sinulla on aina valinta, joten nyt voit tehdä näitä uusia valintoja, jos niin päätät. 

Tämä ei ole ongelma sinussa, ei. Tämä ei ole ongelma jota sun pitää ratkaista, ei, vaan tule tietoiseksi ja valitse toisin jos haluat muutoksen. Rakasta Itsesi juuri sellaisena kuin olet, juuri Nyt.

 

Tämän kun teet rakennat itsellesi uuden struktuurin ja olet Nyt hetkessä, Nyt hetkessä Kaikki on mahdollista.  Rakennat itsellesi voiman jonka sinussa jo on mutta tulet siitä tietoiseksi ja se vahvistuu ja voimistuu.

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 💃👑

Ps. Tässä lyhyt video viikon tekstistä  https://youtu.be/M_MiASqN218

Sarah 💃👑