3. May, 2021

Keppi (Abraham Hicks/Ester Hicks) 🌱

Millä puolella keppiä olet?

Sinulla on keppi, toisessa päässä on se tilanne mistä haluaisit päästä pois ja toisessa päässä on se tilanne missä haluaisit olla. 

Kumpi pää on lähempänä sitä tunnetta mikä sinulla on juuri Nyt, ja kummalla puolella olet suurimman osan päivästäsi? Mitä sinä ajattelet ja tunnet? Haluaisitko päästä toiselle puolelle keppiä tai haluatko jäädä siihen missä olet? Samalla, Tiedosta että Kaikki on juuri niin kuin pitääkin, juuri Nyt 😁 (älä yritä ymmärtää tätä aivoillasi, vaan tunnista Sydämelläsi ❤️ ja Tiedä että tiedät jo kaiken tämän, tämä ei ole Sinulle uutta tietoa, vaan Sinussa On jo tämä Tieto) 

 

Kaikki mitä luomme, joka hetki on meidän luoma, alkaa tunteestasi. Olemme oman elämämme luojia, haluaisimme tai ei tai tietäisimme siitä tai ei. 

Siihen mitä fokusoimme myös vedämme puoleemme, kaikki on energiaa joten jos olet suurimman osan päivästäsi vihainen niin huomaat enemmän sellaista mistä voisit olla enemmän vihainen, sama jos olet ärsyyntynyt jos keskityt siihen ja olet hyvin ärsyyntynyt esim liikenteessä kun ajat autoa niin aivan varmasti huomaat enemmän muita autoilijoita jotka ärsyttää sinua, sama liikennevalot. 

Jos taas olet tietoinen tästä että Sinulla on valinta, voit kiittää mielesi että se taas näytti Sinulle tämän ja voit kiittää Itseäsi, Sisäisen Minäsi, siitä että huomasit tämän ja voit valita jotain muuta. 

 Esim. 

-Valitsen että hengitän syvää aina kun tulee punainen valo liikennevaloissa ja pitää pysähtyä, Valitsen että Minä ajan Minun autoani ja muut voi ajaa oman autonsa ja kaikki on juuri niinkuin pitääkin just Nyt-.

Kumpi näistä mieluummin olisit? Luuletko että olisit mukavampi pomo tai työkaveri jos menisit töihin vähän rauhallisempana ja Sinulla on aivan varmasti mukavampi olla ja mukavampi päivä? Kumman Sinä Valitset 😁 Ärtsy tai rauhallisuus? 😉 (muista olla kiltti itsellesi koska tämäkin niinkuin kaikki muu vaatii harjoittelua mutta riittää jo kun olet tietoinen koska silloin olet Nyt hetkessä ja voit tehdä valinnan 😁

Millä puolella keppiä olet? Minulle tämä keppi-systeemi on ollut todella suureen apuun, olen visuaalinen ihminen ja se että minulla on tämä “kuva” mielessäni on ollut suuri apu 🤩

Millaista elämää Sinä Haluat? 

Vetovoimanlaki = Tunne = Manifestointi.

Tässä Video 🌼 https://youtu.be/A2XSkOxqKHI  🤩

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 👑

Sarah💃👑