26. Apr, 2021

Valinta On Aina Sinun mutta vain jos Olet Tietoinen Siitä ❤️

Valinta. 

Meille sanotaan aina että jokaisella on aina valinta. Näin On mutta Sinulla on vain valinta silloin kun olet tietoinen siitä että sinulla on valinta. Jos eläät elämäsi mielesi kautta ja luulet että se mitä mielesi sinulle kertoo olet Sinä, kuljet siihen mukaan mitä mielesi ja tunteet kertovat tai oikeastaan eivät kerro tässä tilassa koska et ole tietoinen, vaan ne "Vie sinut”. Tämän takia teemme samoja “virheitä” elämässä koska emme ole tietoisia.

Vasta silloin kun olet tietoinen siitä ettet ole mielesi, et ole ajatuksesi etkä ole sun tunteet, vaan Sinä Olet se joka Olet Tietoinen sun ajatuksista ja sun tunteista.

Kun huomaat että Sinä Olet jotain paljon enemmän ja Suurempaa kuin se mitä ns. päässäsi liikkuu, Niin Olet Nyt hetkessä ja olet tietoinen Sinusta. 

Tässä Hetkessä Sinulla On Valinta. Tässä hetkessä Sinä Olet koska Sinä Olet ❤️Tätä kun harjoittelet säännöllisesti, eli kun huomaat että sinulla on ajatuksia jotka eivät tunnu hyvältä, tule niistä tietoiseksi ja huomaa mitä ajattelet, ajatus-->tunne-->ajatus, oravanpyörä. Jos saamme "itseäämme" kiinni siitä mitä ajattelemme, voimme muuttaa ajatuksemme. Voimme muuttaa sen edes vähän paremmaksi 🙂 silloin muutamme tunteen kanssa ja tulee uusi ajatus, Siihen mihin fokusoimme, vedämme puoleemme 🙂 Tästä ollaan kirjoiteltu muutaman kerran ❤️

Ole tänään tietoinen siitä mitä ajattelet ja ole tietoinen siitä että Olet Tietoinen 😁 Kun olet tietoinen, olet Nyt hetkessä eikä se vanha ajatus voi olla samalla, se voi tulla takaisin mutta kun taas tulet tietoiseksi kuinka nopeasti mielemme menee vanhoihin "tapoihin" niin pikku hiljaa kun "harjoittelet" tulla tietoiseksi niin ne myös vähenee ja pysyy kauemmin pois ja Sinusta tulee mielesi mestari eikä mielesi sinun mestari, joka "vie sinut" vaan Sinä Olet. Tämä on sinun Läsnäolosi, tässä Sinun vahvuus On, täällä myös vapautesi On, ajan mukaan mikään tai kukaan ei voi horjuta Sinut enää samalla tavalla koska Sinä Olet Tietoinen että Sinä Olet se mestari, sinä olet kapteeni. 

Olemme kaikki yhtä. 💚

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää ❤️

Ps. Tässä video https://youtu.be/uARfb04lZxY

Sarah💃👑