19. Apr, 2021

Maanantai Aamu 🥰💯

Huomenta ☀️🤩

Maanatai aamu, kuinka mukavaa istua kahvikuppi kädessä ja kuunnella kaupungin ääniä. Linnut laulavat ja lokit "huutavat" tai laulavatko, omalla tavalla?  Kai tämä on vähän sama kuin maanantai... miten haluan nähdä ja kuulla lokit ja miten haluan nähdä maanatai-aamun. Onko minulla ajatus että maanatai ei ole mitenkään hyvä tai kiva päivä ja sama lokit, ovatko ärsyttäviä omasta mielestä tai osaanko katsoa sitä eri tavalla?

Kaikki on oikeastaan kiinni siitä miten me nähdään eri asiat ja eri tilanteet, Tämän Hetken, Nyt Hetken, näemmekö niitä "pahana" tai onko se vain uusi päivä tai uusi tilanne ja ehkä tilanne josta voisin oppia jotain.

Opimme olemaan Tässä ja Nyt. 

Opimme hyväksymään mitä On juuri Nyt. Emme enää luo pahoinvointia. Kun emme hyväksy esim lokin ääntä tai maanantai aamun niin luomme pahoinvointia itseemme, meidän sisimpään, eli emme hyväksy asia niinkuin se on vaan haluaisimme että olis jotain muuta mutta ei voi olla muuta ennekuin hyväksymme mitä On. Niinkuin kirjoitimme aikaisemmin, aikaisemmissa kirjoituksessa tai kirjoituksissa mutta viim 28.3 2021 Voit lukea sen jos haluat "Onko Nyt se aika", hyväksymisestä. Se ei tarkoita ettemme voisi haluta muuta koska sehän on se mikä vie meidät myös omalla tavalla eteenpäin mutta niin kauan kun emme hyväksy mitä On Tässä ja Nyt niin niin kauan myös luomme lisää "mitä emme halua", pahoinvointia itseemme. Tästä aiheesta myös enemmän ja syvemmin tulevissa videoissa myöhemmin. 

Harjoittele tulla tietoiseksi miten näet tiettyjä asioita ja tilanteita ja myös ihmisiä ja ennenkaikkea Itseäsi 😊 Näin opit paljon Itsestäsi ja samalla opit pikku hiljaa hyväksymään (ilman tuomitsemista ja analysointia) Nyt Hetken ja rupeat Luomaan siitä Hetkestä ja kun Luot Siitä tilasta Luot jotain aivan muuta kuin pahoinvointia, Luot Iloa, Rakkautta, Rauhaa, luot hyvää itsellesi ja ihmisille ympärillesi. ❤️

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 😍👑

Sarah💃👑