28. Mar, 2021

Onko NYT se aika 🥰

Onko NYT se aika ottaa elämäsi haltuun?

Jos Sinulta löytyy tänään 30 minuuttia itsellesi jotta saisit omat ajatukset kasaan ja istuisit hiljaa (aloita maadoittamisella) ja tunnustella -mitä ja minkälainen elämä on minulle se mitä tuntuu oikealta- Onko hassu kysymys... ei se mitään, tämä laitta sinut tunnustelemaan mikä olisi ja mikä on oikein sinun elämämässäsi. Jos Sinulla on joku toinen tietty kysymys valmiiksi niin kysy se?

Tämän jälkeen kun olet kysynyt Itseltäsi, muista kuunnella Itseäsi ja huomio tuleeko jutut mielestä tai Sinusta, muista että sinä et ole mielesi vaan Sinä Olet Läsnäolo. Monta kertaa tämä vaatii muutaman kerran ennekuin huomaa kumpi "puhuu". MieIemme voi pistää meitä hassuihin tilanteisiin ja useimmiten mielemme haluaa ongelmia ja ratkaista "ongelmia" vaikka niitä ei olisikaan. 

Hyväksyminen... kun olemme tilassa missä mieli tavallaan tekee ongelmia on hyvä vain hyväksyä että näin on, ilman tuomitemista ja ilman analysointia, Hyväksy vain että näin On, anna jutut tulla mutta ole tietoinen, ole kuin kuuntelija, kuuntele mitä se yrittää sanoa ilman tuomitsemista ja analysointia. 

Kun hyväksyt, mieli ei enää ole vallassa vaan Sinä Olet, Läsnäolo kuuntelee, olet ns Nyt-hetkessä, tässä hetkessä ja tilassa vastaukset tulevat, oikeat vastaukset, tässä Hetkessä On Onnellisuus ja Ilo. Kun teemme tätä säännöllisesti meistä tulee Oman Elämämme Mestarita, Otamma ns voimamme takaisin, sisäisen voiman ja tunnemme olevamme turvassa ja voimme päättä mitä on Minulle oikea tapa. Myös siitä mitä kirjoitimme viimeksi eli maadoittaminen on hyvin tärkeä, näitä voi yhdistää. Aloita maadoittamisesta ja jatka tällä harjoituksella, niin tiedät olevasi omassa voimassasi. 

Pieniä askelia kerrallaan harjoittelemme ja tulemme Mestareiksi, Nyt-Hetken Mestareiksi. Nyt kun on taas täysikuun on hyvä hetki päästä irti vanhoista ajatuksista jotka ei enää palvele sinua, jotka ei enää tunnu hyvältä. 

Olet Rakas, Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää ❤️

Sarah💃👑

Ai niin Ps. Nyt on myös SOMMARTIDER 💛eli KESÄAIKA 😁 https://youtu.be/4kVRF0hTeyQ