14. Mar, 2021

Onnellisuus 🥰🍀asuu Sinussa 💚

Tämä kuva on on leffasta Eat Pray Love, ihana Ketut antaa tämän kuvan naiselle joka ei välttämättä vielä tiedosta että hän kaipaa jotain syvempää elämään, Oma Itsensä ❤️

 

Mielestäni tämä kuva kertoo paljon ja on ollut ainakin minulle sellainen joka muistuu mieleen aina välillä. Ajattele enemmän sydämelläsi ja vähemmän aivoilla, yhdistä heitä ja pidä aina "jalat maassa" tukevasti maadoittuneena.

Maadoitus on yksi tärkeimmistä asioista mitä jokainen meistä pitäisi oppia jo pienenä. Turvattomuuden tunne piilee usein siinä ettei ole maadottunut.

Hyvin helppo tapa on kuvitella että Sinulla on juuret, vaikka ison puun juuret ja juuret menevät jalkapohjistasi maan alle ja aivan maapallon keskiöön, pyörii pari kolme kertaa keskiön ympäri ja tulee ylös takaisin jalkoihisi ja koko kehoon ja ulos päälaesta kirkkaana valona (tai sen värisenä minkä näet). Tämä valo menee niin ylös kuin voit kuvitella ja tulee samana kirkkaampana takaisin ja täyttää koko kehosi ja voit tuntea miten se myös täyttää tilan ympärilläsi. Tämä On Sinun Energiasi, olet yhtä kaiken kanssa ja voit tuntea Onnellisuuden ja turvallisuuden, kun teet tämän joka päivä tai mielellään joka aamu, aamurutiinina  💛 turvallisuuden tunne kasvaa Sinussa. Onnellisuus asuu Sinussa ja kun Olet tästä tietoinen kukaan tai mikään ei voi viedä sitä pois. Tulee tilanteita jossa olemme vähemmän "onnellisia" mutta pitää olla myös tietoinen siitä että Onnellisuus ei tarkoita että kaikki on aina vain kivaa ja diipa daapa... Ei vaan onnellisuus tarkoittaa sitä että Sinulla on tunne siitä että kaikki on hyvin myös silloin kun kaikki ei mene niinkuin haluaisit. Tiedät ja luotat siihen että kaikki on juuri niinkuin pitääkin olla, ja kaikki on hyvin. Vaikka tunnet vihaa tai tunnet surullisuutta tiedät myös että kaikki On Hyvin. Tämä On myös Itseensä hyväksymistä ja rakastamista, otat itsestäsi  ja voinnistasi vastuuta. Sinä Olet 100% Vastuussa Itsestäsi ja Elämästäsi. 

Asiat muuttuu ja juuri nyt on taas se aika kun asioita muuttu ja vauhdilla, mene muutoksen kanssa, tunnustele Sisimmässäsi mikä on Sinulle parasta ja oikein ja antaudu, mitä enemmän yritämme elää ja olla ja ajatella niinkuin ennen sitä pahemmin ja huonommin voimme, yritä elää muutoksen kanssa, kuunnella sisimpäsi ja antaudu. Onnellisuus Asuu Sinussa, kaikki riippuu siitä miten ja mitä ajattelet ja asenteesta siihen mitä tapahtuu Sinussa ja ympärilläsi. 

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 💚🍀

Sarah💃👑