22. Feb, 2021

LOA Law of Attraction 💯☀️🤩

Laitoin tämän kuvan instagramiin tänään ja se ON todellakin niin ja samalla mitä me manifestoimme itsellemme, monta kertaa tietämättä että luomme oman elämämme joka hetki...

Olemme todellakin oman elämämme luojia haluaismme tai ei, uskoisimme tai ei.

Puhutaan tosi paljon nykyään LOA:sta eli law of attraction, vetovoiman laista. Mutta monesti emme ymmärrä sitä sillä skaalalla miten se todellisuudessa on. Viimeksi kirjoitin siitä miten voit tehdä omasta päivästäsi erilainen jos niin valitset, suuri vaikutus miten aloitat päiväsi, jos olet kokeillut tämän olet varmasti myös huomannut eron, vaikka kaikki ei mene niinkuin haluaisi joka hetki on kuitenkin tietoinen että voit valita.

Olen saanut "syödä" nämä sanat kuvasta jo muutaman kerran tänään, AINA on valinta, valinta siitä miten minä reagoin, en voi sille mitään miten muut käyttäytyvät mutta voin valita miten reagoin siihen. Ei aina juuri sillä tavalla kuin haluaisin reagoida.. 🤷‍♀️mutta senkin jälkeen tulee valinta koska voin valita jatkanko olla ärsyyntynyt tai vihainen tai valitsenko muuttaa sen tunteen. 

Eli vetovoiman laki se mitä annamme ulos saamme myös takaisin, meidän oma energia, ei välttämättä se mitä sanomme vaan energia, se voi olla että sanomme jotain aivan muuta kuin haluaisimme ja saamme takaisin sen mitä värähtelemme. 

Olemme kaikki energiaa sitä ne lukee lukiossakin miten suurimman osa meistä on energiaa 99,9999999 % tätä meillä on joskus vaikeaa ymmärtää koske se mitä me näemme on keho ja materiaa mutta tiede näyttää muuta. Olemme kaikki ja kaikki On energiaa. 

On hyvä ottaa aikaa itsellesi ja tuntea sitä energiaa mitä sinussa on, mitä sinä värähtelet mitä sinä annat ulos. voit katsella ympärillesi ja huomaat että kaikki se mitä sinulla on elämässäsi olet vetänyt puoleesi, haluaisit tai ei. Nyt olet tietoinen myös tästä niin on helpompi muuttaa senkin. 

Näistä energia jutuista meillä kaikilla on äärettömän paljon opittavaa ja uskon että aika harva meistä täällä maanpäällä oppii kaiken siitä, olemme kaikki ikuisia oppilaita elämässä koska kun ymmärrämme yhden asia siinä on aina ylempi ja suurempi tietämys. Se on vähän kuin kuorisi sipulin saamme yhden kerroksen pois ja sitten tulee seuraava ❤️ Ikuinen tietolähde tai onkohan sen oikeampi sana tietämyslähde, tietoisuuslähde... hmm...👑

Ole tietoinen, rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla olla Sinä 🥰

Sarah💃👑