8. Feb, 2021

Miten aloitat Päiväsi? 🌼 Millainen Päivä Sinä Haluat?

Huomenta 🍀

Ihana Helmikuu on tässä ja aurinko on jo nyt ollut enemmän esillä, Ihanaa 🌤 Kiitos Kiitos Kiitos

On niin iso ero siitä miten aloitamme päivämme, mitkä ajatukset tulee heti aamusta ja saammeko ajatuksemme käännettyä ja huomaammeko ylipäänsä Mitä ajattelemme heti aamusta ja olemmeko edes tietoisia siitä että voimme muuttaa ajatuksemme ja sillä muuttaa myös päivämme kulkua. 

Olen jo jonkun aikaa aamuisin kirjoittanut päivän aikomukset. Tässä pienessä "listassa" on enimmäkseen tunteita jotka haluan tuntea päivän aikana. Kun kirjoitan istun hetken hiljaa ja tunnustelen mitä sisimmässäni tunnen ja mitkä tunteet tuntuvat hyvältä ja mitkä ovat sellaiset tunteet jotka saa minut hymyilemään. 

esimerkiksi tänään olen kirjoittanut:

8.2.2021 Päivän aikomukset

- iloinen

- harmoninen

- tasapainoinen

- ihanuus

- tunne siitä että olen rikas ja varakas

- Minä Olen rikas ja varakas kaikissa osa-alueilla elämässäni

- Lapseni ovat ylpeitä ja itsevarmoja kaikissa osa-alueilla elämässä.

- Kiitollisuus

 

Tässä on kyse tunteista. Tunne siitä että tunnen näin päivän aikana. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä että kun kirjoitan tämän aamulla niin tunnen näin automaattisesti koko päivän aikana, EI vaan tämä on sitä että kun kirjoitan se auttaa minua muistuttamaan itseni siitä mitä minä haluan tuntea.

Kun tulee tilanne päivän aikaan että menen tilaan jossa rupean esim. syyllistämään itseäni siitä että en voi viedä lapseni Mäkkiin syömään tänään koska minulla ei ole tarpeeksi rahaa tililläni, huono äiti etc etc... 🍀

Huomaan että ajattelen näin että tunnen syyllisyyttä, tämä tunne ei vie minua eteenpäin millään tavalla vaan tulen sururlliseksi omista ajatuksistani, eikö vain... ei se mitään se on ihan ok joten hyväksyn sen että ajattelen näin ja annan itselleni anteeksi että syyllistän itseäni. Annan itselleni Rakkautta.

Syyllisyyden alla on pelko, pelko siitä etten ole tarpeeksi hyvä etten ole riittävä ja rakastettava. Tämä on Pieni Minä joka ei tunne olevansa rakastettu sellaisena kuin olen. Hyväksyn tämän ja muistan mitä olen kirjoittanut, mitkä oli ne tunteet jotka haluan että tunnen tänään. Ai niin... Iloinen, tasapainoinen, rikas ja varakas ja että lapseni tuntevat ylpeyttä ja ovat itsevarmoja, kiitollisuus, Olen kiitollinen siitä että huomaan nämä tunteet ja "teen" asialle jotain.

Kun menen tähän tilaan, kaikki muuttuu itsessäni, energiani muuttuu. Kaikki on energiaa, se mihin laitamme fokuksemme on se mitä myös vedämme puoleemme ja huomaamme enemmän niitä asioita, eikö vain?

Jos haluamme muutoksen miten voimme ja mitä ajattelemme, meidän pitää myös tehdä se "työ" mitä se vaatii, tämä ei maksa rahaa... mutta se maksaa sun aikasi ja sun huomiosi, kukaan muu ei voi tehdä tämän sun puolesta, vaan SINÄ olet se ihme joka muuttaa itseäsi ja ajatuksesi.

Tämän voi myös aloitta sillä tavalla että kirjoitat ylös aamulla että:

-tästä tulee hyvä päivä ja vaikka jotain menee "mönkään" tiedän silti että kaikki on hyvin- tämä on myös hyvin vahva koska kun kirjoitat joka päivä, (kyllä tämä vaatii sen että kirjoitat joka päivä mutta jos et muista tänään niin älä lopeta vaan jatka seuraavana päivänä tai heti kun muistat, vaikka illalla,) mielesi muuttuu ja tulee uusi "ohjelma". Se on vähän kun tietokoneen päivitys, se ei toimi enää yhtä hyvin vanhalla ohjelmalla vaan pitää päivittää uudella ohjelmalla. 🌼

Tutkimukset ovat näyttäneet meille että mieli tarvitsee 21 päivää jotta se on saanut uuden "ohjelman", sinä olet ajatellut samoja ajatuksia ehkä jo monta vuotta ja et ole ehkä ollut niistä tietoinen, mutta NYT olet ja NYT voit tehdä asialle jotain. 

Kokeile tämä 21 päivää ja tulet huomaamaan ison eron, tulee päiviä kun ehkä tulet ajattelemaan ettei tämä toimi mutta muista että se on vain sun aivot ja mieli jolla on vanha ohjelma. ❤️ 

Valinta On Sinun. 

-When You Change The Way You Look At Things, Things You Look At Change- 

Dr. Wayne Dyer

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää.

Sarah 👑💃