27. Jan, 2021

Vapaus 🥰👑

Uskallan väittää että suurimman osan ihmisistä maanpäällä odottaa että 2021 tulee olemaan ihana ja paljon "parempi" vuosi kuin 2020. Suuria odotuksia niinsanoitusti. Odotukset ovat ihan hyvät silloin kuin se ei ainoastaan on siitä kiinni miten ulkomaailma on.

Odotukset ovat hyvät silloin kun laittaa itselleen "tavoitteita" , (tavoitteita on monenlaisia) ja sen myöten niitä odotuksia on.

Taas tullaan tähän että olet 100% Itse vastuussa siitä millainen vuosi, kuukausi, viikko, päivä ja tunti ja Nyt Hetki sinulla on. Tietysti ulkomaailma vaikuttaa tiettyyn asti mutta Aina Sinulla On Valinta Miten siihen reagoit. Siinä se vastuu piilee, ei siihen miten muut ympärilläsi käyttäytyy, mitä uutisista tulee tai mitään muutakaan ulkopuolellasi MUTTA se miten Sinä näet asiat ja miten sinä reagoit ja tunnet siitä olet 100% itse vastuussa. 

Kyllä meillä kuitenkin on kaikki tunteet jäljellä ja joskus reagoimme enemmän ja joskus vähemmän tai ei ollenkaan mutta kun olet tietoinen että Vain Sinä voit Itse vaikuttaa miten sen asian otat, miten viet sen asian, tunteen, eteenpäin.

Tämä on se mitä tekee tästä vuodesta "parempi" kun edellinen, toki olis ihan kiva jos covid -19 kokonaan poistuisi meidän keskuudesta mutta todennäköisesti se ei kovin nopesti sitä tee, täten meidän pitää tehdä meidän Hetkestä paras mahdollinen. 

Jos tunnet vihaa, katkeruutta, surua tai mitä tahansa matalavärähteisiä tuntemuksia niin anna sen tunteen tulla ja hyväksy että se on siinä, anna olla sen aikaa kun tarvitsee ja päästä sitten sen tunteen menemään. Joskus huomaan itsekin miten joku asia tai tilanne häiritsee minua enemmän ja silloin pitää sen vain olla mutta ole myös tietioinen omista ajtuksistasi koska aika usein teemme asiasta isompi kuin sen tarvitsee olla. 

Yksi hyvä tapa tulla matalista tuntemuksista ulos on "kiipeä" tunneportaista ylös. Laitan kuvan tästä esimerkistä. Tehdään myöhemmin tästä myös videon suomeksi mutta laitan tässä linkin Youtubesta, Ester/Abraham Hicks selittää tämän. 

https://youtu.be/26ivyNaySEE 

Tämä kuva jo vähän selittää sinulle miten matalavärähteistä tunteesta asteittain tullaan ylöspäin 🍀🌼 Kun olet niissä matalavärähteisissä tunteissa et voi samalla tuntea esim Kiitollisuus.

Olet Niin tärkeä ja tämä on todella tärkeä että mahdollisimman moni ymmärtää näitä asioita ja uskaltaa nähdä ja ottaa itse vastuuta itsestään eikä suurimman osan ajasta syyttää ulkomaailmaa ja muita ihmisiä omasta olosta. Tämä antaa niin suurta Voimaa ihmiselle joka tämän sisäistää ja harjoittelee, se on myös vaativaa ja voi tuntua tosi "pelottavalta" koska se on uutta, uusi tapa ajatella mutta NIIIIIN VAPAUTTAVAAAA 😁😍

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää

Sarah 👑💃