1. Jan, 2021

Ensimmäinen Sivu 2021 👑

Siis Aivan upeata uutta vuotta Sinulle ❤️

Kun heräsin tänään tuntui oudolta ei niin erityiseltä ehkä jopa tyhjältä. Ajattelin että mikä tämä nyt on, nyt on uusi vuosi ja kaikki alkaa alusta, miksi en tunne olevani iloinen...

 

Noh tässä ollaan taas kun "pitäisi" tuntua tietyllä tavalla... Antaudun, annan tunteen tulla ja olen tunteessa. Otan 100% vastuun siitä miltä minun päiväni näyttää, ei se haittaa vaikka olisinkin koko päivän tässä tunteessa, kaikki on juuri niinkuin pitääkin.

Menen koiran kanssa ulos ja huomaan etten halua kovasti jutella ihmisten kanssa ja sekin tuntuu oudolta, antaudun, annan tunteen olla, en aina tarvitse olla se hymyilevä ja iloinen tyyppi, Minä Olen. Tunnen että tämä on just se mitä juuri nyt pitää saada tulla ulos, en enää piilottele. 

Tulen kotiin, istun sohvalla ja alan kirjoittaa... 

Tänään on ensimmäinen sivu Uudesta kirjastani 2021, teen tästä super kirjan. Minä Olen. Tässä ja Nyt. Olen laittanut tulet telkkariin, Youtubesta saa jopa takkatulen. ihana nykypäivä, saan kuulla takkatulen ihana ääni tunnen miten rakastan tätä hetkeä, kaikki saa olla juuri niinkuin On. 

 

Antaudu, tule tietoiseksi, tee tästä vuodesta, tästä päivästä Sinun päiväsi, Sinun Vuosi, muista olla Läsnä Itsellesi ja samalla olet Läsnä muille kun olet tietoinen. Minä Olen. Yksi Suurimmista Lahjoista mitä voimme antaa itsellemme mutta myös muille, lähimmäisille, ystäville, ventovieraille, On LäsnäOlo. Kun Hymyilet Sydämelläsi, Olet Läsnä.

Kun Olet Läsnä, Olet Rakkaus ja Olet Rakkaudessa. 

Minä Rakasta Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä

Sarah 👑 #Happy New Year