29. Dec, 2020

Puhdistamisen päivät 🤩🎄👑🎉

Tänään on se päivä kun olisimme tulleet kotiin Lontoosta jos kaikki olisi mennyt niinkuin minä ajattelin ja suunnittelin mutta kun Universumilla on isompi suunnitelma... 🎁💯❤️🤩Olen Niin Kiitollinen Elämästä ja kaikesta Siitä mitä olen saanut oppia ja opin koko ajan 🙏 Kaikki On Juuri Niinkuin Pitääkin, Universumi On Täydellinen. Vaikka en aina näe sitä ja joskus voi mennä aikaakin ennenkuin sitä huomaa mitä se on ollut ja miksi näin kävi mutta Luottamus Siihen On ja Siitä Olen Niin Kiitollinen.

Kiitos Kiitos Kiitos 👑

 

Tämä energia missä olemme juuri nyt on erilainen taas ninkuin hyvin usein mutta koska on vain muutama päivä tätä vuotta enää jäljellä ja tänään on täysikuu niin on myös energiat hieman toisenlaiset. Istu hetki ja tunnustele se energia mitä tunnet ympärillesi.

Se mitä minä tunnen on jotain uutta mutta samalla jotain mistä en oikein saa kiinni taas kerran... 😁 Tämä energia on uusi ja samalla se kertoo minulle "katselemaan" tarkemmin, tunnustele.

Koska nyt on täysikuu on tosi hyvä aika katsoa mitä vanhaa vielä kannat mukanasi joka ei enää palvele sinua eli sellaista energiaa mikä ei enää anna sinulle mitään hyvää. 

Se voi olla mitä vaan mistä ollaan jo aikaisemmissa kirjoituksissa puhuttu, joku vanha ohjelma mitä vielä kannat mielessäsi tai joku vanha uskomus mitä sinussa on mutta on jo valmis lähtemään pois ja koska olemme niin tottuneita ajattelemaan näin niin se voi olla outoa ajatella toisin, tässä se magia piilee, uskalla ajatella toisin ja päästä irti siitä vanhasta ajattelutavasta joka ei anna sinulle mitään hyvää eikä hyödytä sinua enää rakentavalla tavalla.

Nämä päivät ovat nyt hyvät katsoa itseäsi peiliin tai sisimpään ja tunnustele ja ole itsellesi rehellinen, mitä sinä haluat ja mitä sinä et enää halua. Fokusoi siihen mitä haluat ei siihen mitä et halua. 

Miksi sitten miettiä mitä en halua, no koska jos et tiedä mitä et halua et voi tietää mitä Haluat. Sama jos meillä ei olisi pimeys emme tietäisi mitä Valo On. Mutta kun tiedät mitä haluat niin se on se juttu ja fokusoi siihen anna se vanha mennä pois, päästä irti 🥳 

Nämä tekstit kuvassa kertoo paljon, älä vain lue vaan sisäistä mitä se sinulle tarkoittaa 🥰💃👑🎄

 

Uskalla Elää, Uskalla olla Sinä, Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin 🌍👑

Ole Läsnä Tässä ja Nyt ja Ota 100% vastuuta omista tuntemuksista ja ajatuksista, Olet Valo.

Sarah 💃