24. Nov, 2020

Antautuminen...❤️

Hej Rakas lukija ja Iso Kiitos että juuri Sinä luet tätä juuri Nyt.

 

Antautumisesta puhutaan monella eri tavalla. Jokaisella on oma käsitys siitä mitä se tarkoittaa ja miten ottaa sen omaan elämään ja juuri se on se oikea, jokainen tekee juuri niin kun hänen mielestä on oikein ja juuri se on oikein juuri hänelle. 

Minulle antautuminen tarkoittaa sitä kun uskallan antaa tunteilleeni tilaa, kun tulee esim surun tunne niin uskallan antautua siihen tunteeseen ja annan juuri sille tunteelle tilaa tulla esiin ja ulos.

Tämä voi tuntua pelottavalta joskus koska aika pitkälle meitä on "koulutettu", "ohjelmoitu" siihen ettei saa olla esim vihainen tai "älä itke" tai "mitä nyt taas" tai muuta sellaista ja olemme oppinut olla näyttämättä ja opittu olla tuntematta juuri niitä tunteita. 

Jotkut meistä on vain jättänyt näitä eri tunteita sisällä ja se on voinut tulla ulos kipuna tai sairautena, (tunne on energia ja jos energia ei saa liikkua vapaasti se tukkeutuu ja tukkeutumat kehossa tekee kipuja ja sairauksia ja muita juttuja) jotkut juo alkoholia toiset käyttää erilaisia lääkkeitä tai huumeita ja myös liiallinen sokerin syöminen on yksi sellainen, liikaa työtä voi olla yksi myös, hyvin moni nuori viiltää itseensä tämän takia. Keksimme eri tavalla laittaa tunteet sivuun, juoksemme niitä pakoon niin sanoitusti mutta emme pääse niitä pakoon, ne tulee kyllä esiin tavalla tai toisella, ja tähän on mukavampi tapa hoitaa, näitäkin on erilaisia ja Sinun pitää katsoa mikä on juuri Sinulle paras tapa, mikä tuntuu sydämessäsi parhaalta, joskus pitää kokeilla eri tapoja ennekuin tiedämme mikä on paras juuri Minulle, ja tämä myös muuttuu sen mukaan miten Sinä muutut, Sinä muutut koko ajan 🥰Et ole sama kuin 5 vuotta sitten etkä ole sama kuin eilenkään... Solutkin uusiutuu koko ajan kehossasi 😉

Jotta voisimme alkaa antautumaan meidän tunteille meidän pitää taas kerran tulla tietoiseksi meidän tunteista ja ajatuksista. Ajatus-Tunne-Ajatus-Tunne jne. Ajatuksesta tulle tietty tunne ja siitä tunteesta tulee taas toinen ajatus ja taas toinen tunne....  näin teemme ja tieteellisesti on todettu että päivän aikana "keskiverto" ihminen ajattelee n 65 000 ajatusta ja niistä on 95% samoja ajatuksia kuin eilen, aika hurja joten ei ole mikään ihme ettei mikään muutu jos näin teemme.

MUTTA... hih... Voit tehdä Muutoksen siihen, tee päätös että haluat tulla ennemmän tietoiseksi omista ajatuksistasi ja tulet huomaamaan miten ajattelet ja tulet huomaamaan mitä tunnet JA uskalla tuntea nämä tunteet mitä myös tämä voi nostaa... 

Antaudu tähän prosessiin ja anna itsellesi aikaa ja anna itsellesi luvan tuntea ❤️🥰 Antaudu tunteelle, ehkä ajattelet ei se aina ole vain niin yksinkertaista ja mitä jos olen töissä... niin Se ei varmasti ole ihan sitä mitä tarkoitan että rupeat itkemään kovasti tai huutamaan, raivoamaan työpaikalla tai koulussa, ei vaan anna vain itsellesi luvan tuntea ja huomaamaan itsessäsi mitä tunnet, kun tulee sellainen tilanne että olet kotona ja tekisi mieli itkeä niin tee se anna tässäkin itsellesi luvan itkeä mene vaikka vessaan itkemään jos siltä tuntuu, kunhan annat sen tulla kun voit. Tällä tavalla Antaudut tunteellesi ja annat sen tulla ulos ja kun annat sen tulla ulos ja olet tietoinen siitä niin tämä tukos/tunne tukos pääsee liikkeelle ja voit päästä siitä irti, tämä on suuri työkalu kun uskallat tuntea ja uskallat sen tulla ulos ja lähteä kehostasi, kehosi kertoo sinulle todella paljon 🥰Ole kehostasi Kiitollinen ❤️

Amerikassa vitetään torstaina 26.11 ThanksGiving eli Kiitollisuuden päivä ❤️Se voi olla hyvä muistaa Kiittää Itseäsi että olet Juuri se Ihminen ja se Valo Jota OLET ❤️(joka päivä 😉❤️)

 

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin ❤️ Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 😍👑

Sarah💃