8. Oct, 2020

Kaikenlaista ❤️

Hej Sinä 😁❤️

 

Tätä aikaa mitä elätään täällä maanpäällä juuri Nyt on todella mielenkiintoista, se voi myös tuntua todella raskaalta mutta mitä enemmän tietoiseksi meistä tulee sitä enemmän ymmärrystä tulee mukaan. 

Maapallolla tapahtuu niin paljon kaikenlaista, on luonto joka reagoi, on vaaleja, on virusta, siis niin paljon, ja ihmisiä "pidetään" karanteenissä, mutta näen kaiken silti siltä kannalta että tästä tulee jotain vielä parempaa ja suurempaa emme ehkä vain näe sitä juuri tässä hetkessä, kulissien takana niin sanotusti on paljon suurempi tarkoitus 🥰

Se että maapallolla tapahtuu paljon niin monen monen henkilökohtaisessa elämässä tapahtuu samaan aikaan. Kun tulemme enemmän tietoiseksi näistä asioista tulemme huomaamaan että olemme yhtä kaiken kanssa. Moni käy nyt läpi suuria muutoksia elämässä, se voi olla kotielämä, työelämä, taloudellinen muutos, erilaiset suhteet, voi olla että kaveriporukka muuttuu tai oma parisuhde pitää saada uusi suunta tai ehkä loppua.

2020 on ollut suurten muutoksen vuosi ja vielä jatkuu pari kuukautta. Jos olet hengannut täällä pidempää aikaa muistat varmasti kuvan minkä julkaisin aikaisemmin olikohan se tämän vuoden puolella "Change is Calling" 😁 (Tähän löydät jo vanhemmissa kirjoituksissa vähän työkaluja ja muuta jos haluat ❤️)

Emme suoraan sanottua voi ottaa mitään vanhaa ja matalaenergistä enää mukaan uuteen elämään... on vielä paljon ihmisiä jotka eivät ole tässä tietoisuudessa eikä ymmärrä eikä edes välttämättä halua ymmärtää koska se on liian vaikeaa ja silloin pitää uskaltaa nähdä asiat toisin ja se ei välttämättä ole helppoa, varsinkin jos on aina ajatellut tietyllä tavalla ja ehkä jopa jonkun uskonnon läpi tai niinkuin myös suomessa on lahkontapaisia ryhmiä mistä voi olla vaikeaa päästä irti. Mutta tämäkin on hyvin juuri nyt, jokainen on juuri siinä pisteessä missä "pitääkin", kukaan meistä ei ole parempi tai huonompi  kuin toinen meillä vain on erilaisia polkuja täällä ja samaa pitää muistaa kun meidän sukulaiset, ystävät ja muut ihmiset valitsevat jotain muuta kuin me, jokainen pitää saada mennä oman totuuden mukaan, vapaus olla juuri se mitä valitsevat. 

Muista että olet 100% vastuussa omasta elämästäsi niinkuin kaikki muutkin täällä ❤️

 

Olen nyt myös opiskellut LIfe Coach'iksi 😁💃 Joten jos Sinulla on paljon kysymyksiä ja mietit paljon seuraavaa askelta elämässäsi etkä oikein saa siitä kiinni niin ota yhteyttä minuun niin varataan aika ja jutellaan niin varmasti löydämme yhdessä työkaluja 💪🥰

Voit laittaa sähköpostia sarah.stenberg@yahoo.com tai messengerin kautta 

https://www.facebook.com/Your-Joyful-Lifestyle 

Olen osa-aika työssä myös niin sen takia on varmempi laittaa näiden kautta että varmasti saan sinun viestisi 🥰

 Toivon Sinulle Parasta Päivää Ikinä 😄🥰

Olet Rakas🥰 Rakastan Sinua👑 Rakasta Sinäkin🎶 Uskalla Elää 🎉💃👑

Sarah💃