19. Jun, 2020

Ihanaa Juhannusta☀️ Valon Juhlaa ja muutosten ”jatkoaikaa” 😁💯💥🤩☀️🏖

Muutos muutos ja aina vain muutos 😄😄😄

Kohta puolet vuodesta 2020-muutosten vuosi, siis todella muutosten vuosi on mennyt 🤩💯

Muutos ei aina ole helppo juttu, usein aika ”työläs” ja voi olla ahdistava jopa. Jos taas emme muutu, tukehtuisimme, se on vähän sama jos yrittää pitää hengitystä pitkään, tukehdumme... jos yritämme pitää kiinni asioista, tukehdumme tai tukehdutamme muita tai tilanteita... eikö vain... 

Muutos on ”a must”. Energia muuttuu koko ajan ja kaikki on loppujenlopuksi energiaa. Jos yritämme pitää kiinni vanhasta me jotenkin homehdumme. 

2020 on ollut SUURESTI ja GLOBAALISESTI Muutosten Vuosi niin monella tavalla. Muutoksessa, alku on aina ”pahin” koska tulee uutta energiaa ja emme ole valmistautuneita siihen se on uutta energiaa emme ole tottuneita siihen ja se voi tuntua ahdistavalta tai kummalliselta mutta pikku hiljaa alkaa helpottumaan ja huomaamme että selviydyimme eli olemme enemmän tottuneita uuteen energiaan 😁 ja kaikki ei olekaan niin paha kun luulimme, muutos ❤️

Samalla tässä muutoksen ajassa pitää muistaa miten se oma asenne muutokseen onkaan, onko kaikki aina pahasta ja muiden syytä tai pystymmekö näkemään se upea kaunis uusi kukkanen mikä on tulossa (tai ainakin yrittää nähdä)🌻☀️ ja huomaamme että olemme itse vastuussa siitä mitä meille tulee ja tapahtuu, aina muistaa että siihen mihin keskitymme se myös kasvaa, tietoisuus, ole tietoinen mihin keskityt.

 

Näin kaunis ja sininen taivas ei ole pitkään aikaan ollut Juhannuksena, tämä on vähän kuin Universumi näyttäisi meille että kaikki on mahdollista ja Sinulla on Nyt Puhdas Taivas, "valkoinen tyhjä kangas" mitä haluat siihen olevan, kaikki on mahdollista ja sinä olet maalari se taiteilija joka saa nyt laittaa kaikki sen kankaalle mitä Sinä haluat elämästä. 

Mitä Sinä Haluat, haluatko Rauhallisuutta, Rakkautta, Harmoniaa, Runsaus, Vapaus.... kaikki on mahdollista. Pieniä askelia kohti uutta, mitä olet valmis tekemään sen eteen. Jos jatkat "niinkuin ennen" tulet saamaan kaiken niinkuin ennen, eikö vain. Muutoksessa on myös se hieno asia että saa tehdä jotain eri tavalla ja vain silloin voi tulla jotain muuta ja uutta. 

Jotain aivan todella ihana pieni askel kohti Uutta ja Onnellisuutta on huomata että Sinä valitset jokainen hetki surun ja taijan välillä, inhoatko esim lokkien ääni tai osaatko kuulla sitä "kauniilla korvalla", me olemme kaikki osa kaikkea, olemme kaikki osaa luontoa, sekin on peili, Sinä näet sen mitä Sinä tunnet sisimmässäsi. 

Meissä kaikissa on pyyteetöntä Rakkautta sisimmässämme, joskus sitä vain on vaikea nähdä ja tuntea, olemme energiaa puhdasta energiaa sisimmässämme.

Kun arvostat Itsesi osaat arvostaa muita ja luontoa, elämää. Joskus meidän pitää luopua jostain jotta saisimme jotain muuta, älä pidä kiinni asioista tai ihmisistä jotka eivät nosta Sinua 🦋

Rakasta Itseäsi, Rakasta Elämää, Uskalla Elää 💃

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin 💃 Ihanaa Juhannusta, Valon Juhlaa ☀️

Sarah💃