29. May, 2020

Askel Aitoon Sisäiseen Onnellisuuteen 🦋💎

Mitä Onnellisuus tarkoittaa, onko se jotain sun ulkopuolella, se että sulla on hieno talo tai paljon rahaa tai kumppani...

...tai onko se sun sisällä, sun tapa ajatella ja toimia, sun tapa elää?

Onnellisuus, puhdas Onnellisuus tulee Sinusta, se on lähtökohtaisin juuri Sinusta. Jos et tunne olevasi onnellinen, miten voisit silloin olla onnellinen. 

Yhdyn kyllä siihen jos on rahaa esim tarpeeksi ja vähän ylimääräistä se helpottaa elämää mutta ei se tee minusta onnellinen. Tätä olen pohtinut ja tunnustellut ja harjoitellut jo monta vuotta. 

Päätin että haluan olla onnellinen, nyt se riittää että minulla on tunne ettei minulla ole sitä eikä tätä ja että en ole onnellinen. Kun päätin että minä aion olla onnellinen tuli mitä tahansa mua vastaan elämässä, minusta tuli Onnellinen 😄 Tämä voi kuulostaa siltä ettei se niin helppoa ole ja jaa jaa tää on taas tätä... mutta voin sanoa sen että se on just näin, päätös että aiot olla onnellinen, helppoa se ei aina ole mutta helppoa tai ehkä oikea sana on Yksinkertaista että se on ainoastaan Sun päätös ja Sun valinta.

Tämä toki vaati harjoittelua niinkuin kaikissa muissa "lajissa" elämässä mutta päätös pitää tehdä. Sama kuin jos päättäisit vaikka lopettaa karkin syöminen tai lopettaa tupakanpolton, ensin pitää tehdä päätös että haluaa lopettaa ja lopettaa 🤩 niin samalla tavalla sun pitää päättää tästä ja tehdä sen eteen "töitä". 

Mielesi on tottunut ajattelemaan ja toimimaan tietyllä tavalla ja samalla kehosi, kehosi reagoi sinun ajatuksista ja tuntemuksista ja kun jotain tuntuu epämielyttävältä kehossasi se on vain reaktio siitä että se on tottunut "käyttäytymään" tietyllä tavalla ja kun tulee erilainen tapa toimia niin se vain kertoo että se on tottunut toisin. 

Kuunetele kehoasi ja kiitä siitä että se näyttää sinulle just näin. Sama pätee ajtuksista ja tuntemuksista, jos olet tottunut ajattelemaan ja toimimaan tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa, mielesi menee sen mukaan, MUTTA jos olet tietoinen tästä ja jos haluat tehdä muutoksen, se on aina mahdollista. Välillä, varsinkin alussa menemme hyvin nopeasti vanhoiden kaavojen mukaan mutta kun tiedostamme tätä, voimme muutta sen ja seuraavan kerran kun tulee jotain samantapaista eteen ehkä huomaamme jo aikaisemmin ☀️

-Energia menee siihen missä tietoisuus on-

Eli jos päätän että olen onnellinen, minun pitää tulla tietoiseksi siitä miten ajattelen. Miten reagoin asioihin, olenko usein ärsyyntynyt, vihainen, olenko usein sitä mieltä että se on jonkun muun syy että olen huonolla tuulella. Just näin ☺️ Eli energia menee siihen missä tietoisuus on, siihen mihin laitat sun huomioo...

Jos olen kaupassa ja on pitkä jono kun minulla on "kiire" niin miten ajattelen. Tuleeko syvä huokaus ja ajattelen että -menis nyt toikin tosta ja miksi niillä ei ole lisää kassoja..... mikä fiilis silloin tulee, no ei ainakaan hyvä ja rauhallinen fiilis. 

Onnellisuus ei tarkoita sitä että hihhej kaikki on vain niiiiiin ihanaaaa ja lauleskelen kaiket päivät pitkät... hihhiiii laalalaaa

Ei todellakaan, sisäinen onnellisuus ja aito onnellisuus tarkoittaa sitä että olet tietoinen mitä ajattelet ja tunnet ja osaat laittaa itsesi, mielesi siihen että voit nähdä jotain muuta kuin se huono. Energia menee sinne missä tietoisuus on.

Otetaan sama esimerkki, Olet kaupassa ja jono on pitkä ja sinulla on "kiire", huomaat ettei jono juuri liiku ja ajattelet että olis ihan kiva jos avais lisää kassoja, mutta et jää siihen ja ärsyynnyt vaan katselet ympärillesi ja ehkä näet isän ja lapsen ja ajattelet että onpa heillä hyvä yhteys, kiva että ovat päässet yhdessä kauppaan ruokaostoksille, yhtäkkiä joku tuttu ehkä tulee jonoon seisomaan ja juttelette niitä näitä, ja hih hej... oletkin seuraava maksaja 😁

Onnellisuus on aina valinta, ja tämän kun rupeamme harjoittelemaan pienistä jutuista ja helpoissa tilanteissa se onkin paljon helpompi kun tulee haastavampi tilanne. 

Ja kukaan ei ole täydellinen heti ja se vaati harjoittelua, muista se, älä ole liian kova itsellesi, anna itsellesi ja rakkaalle mielellesi aikaa tottua uuteen ajatteluun, mutta päätä että aiot olla Onnellinen. Valinta valinta valinta 🦋 

Joka päivä on uusi valinta, joka hetki on uusi valinta, joka hetki on kuin tyhjä skriini niinkuin kuvassa näkyy, valitse viisaasti Itsellesi. 

Kun teet tämän päätöksen ja harjoittelet tätä niin tulet huomaamaan miten asiat järjestyy aivan toisella tavalla ja sinulla on sisäinen tunne rakkaudesta ja sisäinen ilo, rupee tapahtumaan hauskoja "sattumia" ns synkronointia, kun osaat nähdä asioita kauneudessa ja helppoudella sinun elämää muuttuu ja on niin upeeta, tunnet olevasi rakastunut, rakastunut elämään.  

-When You Change The Way You Look at Things, The Things You Look At Change-

Dr Wayne Dyer 

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Ole Aidosti Onnellinen, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 🥰🦋

Sarah 💃