17. May, 2020

SunDay 😁☀️

ahhh....

siis en voi taas sanoilla kuvata mitkä on mun fiilikset tänään, eilen oli täynnä ärsyyntymistä ja pohtimista sisimmässäni ja tänään taas päinvastoin, mulla vain niin paljon kaikenlaisia ideoita jotka tulvii päästäni ja sydämestäni ja oikeastaan koko kehostani 😅 Taas on todiste siitä kun uskaltaa tuntea tunteet/tuntemukset ja olla siinä ja sitten päästä irti, irtipäästäminen on ihan huippu 😁💃 jotkut laulaa suihkussa, minä tanssin 💃🤪 (älä kerro kenellekään😅)

Tänään ei puhuta irtipäästämistestä tai ehkä se on just sitä pohjimmiltaan... 

Uskon että tämä on sitä mitä useimman meistä käy läpi tavalla tai toisella, toiset tietoisesti mutta useimmat maapallolla alitajuisesti.

 

Suru... suru siitä ettei meillä ole se vapaus niinkuin ennen, ei ole vapaus mennä ystäviä katsomaan, ei ole vapaus mennä kauppaan samalla tavalla kuin ennen, moni asia on muuttunut meille ja tunne siitä että pelkää mitä tapahtuu jos menee ulos on ehkä yksi suurempia pelkoja. Hyökkääkö virus kimppuun tai mitä muut ihmiset ajattelee minusta jos menen sinne tai tänne, epävarmuus siitä mitä tulee tapahtumaa etc etc ...

Epätoivo ja pelko tuo stressin, stressi tekee meistä entistä enemmän haavoittuvaisia eli olemme entistä enemmän vastaanottavaisempia sairauksille, viruksille koska stressi alentaa vastustuskyvymme. Stressi on jossain määrin jopa hyvä jos sinua jahdataan, esim lejona, koska se pistää sinut "juoksemaan" mutta jos stressi asuu meissä kauemmin se alentaa meidän vastustuskykyy ja tämä on juuri sitä mitä suurimmalle osalle maapallon ihmisille juuri nyt tapahtuu. Kaikki on energiaa, ilo on energiaa, rakkaus on energiaa ja niin myös pelko on energiaa, ja siihen mihin laitamme energiaamme se myös kasvaa eli jos pelkäämme suurimman osan päivästä tai ajasta niin mitä luulet että se tekee, ei ainakaan onnellisuutta ja iloa.. eikö vain?

Kun tulemme tietoiseksi siitä miten ympäristö, ihmiset, tietyt tilanteet, meidän ajatukset ja tunteet tekee meille voimme valita toisin, tämä on tietoisuus ja tietoisuudessa voit tehdä parempia valintoja.

Mun mielestä on niiiiiin tärkeää että tulemme tietioisiksi jotta voimme tehdä omia päätöksiä meidän omasta elämästä. Monet kuuntelee päivästä toiseen tuntia uutisia ja se joka ei ole tietoinen miten se voi vaikutta ja vaikuttaa meihin, menee aika nopeasti pelkoon ja vihaan ja masennukseen ja kaikki mitä siihen suruun liittyy. 

Suruun liittyy 5 askelta

1. Kieltämisen

2. Vihan 

3. "kaupankäynnin"

4. Masennuksen

5. Hyväksymisen

tässä on ihan kivasti ja hyvin kirjoitettu minun mielestä

https://askelterveyteen.com/surun-5-vaihetta-ja-kuinka-paasta-niista-yli/

Tämän on huomattu juuri nyt niin monessa ja somessa ja kaikkialla oikestaan. Tämän on hyvä tiedosta jos on asioita juuri nyt jotka et oikein ymmärrä. Tämän ei tarvitse kestää kauan jos vain on tietoinen. 

Päästä irti kontrollista koska kukaan meistä ei pysty kontroloimaan tätä tilannetta mutta tule tietoiseksi siitä että aika monessa asiassa sinua yritetään kontroloida esim pelon ja epätoivon  tunteiden kautta. 

Mun Suuri haave on että jokainen ihminen tulisi tietoiseksi ja että jokainen ihminen pystyy ajattelemaan itse mitä on juuri Itselleen se oikea. 

En sano nyt sitä että jokainen pitäisi mennä sinne ja tänne ja ei ollenkaan ottaisi tätä asiaa (Covid-19) tosissaan ei toki, mutta haluan ettet jää siihen pelkoon että sinua pystytään kontroloimaan tekemään päätöksiä pelon kautta, ole rohkea, uskalla kuunnella itseäsi, uskalla ottaa selvää myös muilta tahoilta eikä vain uutisista. Uskalla myös olla rohkea ja kuuntele mitä on sinulle Sun totuus, mihin uskot ja mihin et usko. Älä anna muiden viedä sinua, kuuntele Itseäsi. 

Mieti myös mihin laitat energiaasi, on paljon kivoja ja hauskoja sarjoja olemassa, on ihan huikea määrä kirjallisuutta ja videoita netissä. Youtubessa on kaikenlaista niin hyviä kuin ei niin hyviä mutta sieltä kun menet etsimään Sinulle hyvää niin Avot 😁❤️ 

Minä aloitan aina päiväni "itselleni puhumisen" kuinka haluan että päivästäni tulee ja meditoin ☺️🌿☕️ 

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 💃😍 Maailmassa ei ole toista Sinä, olet ainutlaatuinen aivan niinkuin lumihiutale ☀️🥰 

Sarah💃