10. May, 2020

Ihanaa ÄitienPäivää Sinulle 🥰💯☀️

Hyvää Huomenta 😍🌿☕️💎

Olet Timantti 😁

Ihanaa ÄitienPäivää Sinulle, olet sitten Äiti tai ei, olet Äiti tai Isä tai sisko tai veli tai tytär tai poika 🤩  Mukavaa ÄitienPäivää 🤩

Tänään taitaa taas olla se päivä kun emojit ei riitä 🤣 

Minulla on kaksi teini-ikäistä täällä kotona ja he ovat mitä ihanimmat sellaiset kun olla voi ja samalla just sellaiset teinit että ei oikein muista hirveesti muuta kun oma puhelin ja tietysti jotain sarjoja ja tietokone 🤪 Yksi nukkuu vielä ja toinen "gamblaa" jotain liekkejä pelissä, minä istun keittiössä kahvikupin kanssa ja seuraan miten hän luusaaa siis häviää pari liekkii taas mutta myös nousee liekeissä välillä 😅 Mielenkiintoista seurata miten he ajattelevat nykyään, paljon paljon fiksummin kuin minä siinä iässä, täytyy myöntää 🥰 ja iloinen siitä.

Äitien päivä on yksi niistä päivistä kun ehkä pikkasen enemmän taas miettii ja on tunteissa äitiyden kanssa, miten olen pärjännyt äitinä ja mun tilanteessa sinkkuäitinä, olenko ollut liian lepsu tai liian tiukka, millaisista mun lapsista tulee?Osaavatko ajatella itse, uskaltavatko alkaa lentää omilla siivillä kun se aika tulee tai olenko hemmotellut pilalle? 

Taas otan hörpyn kahvikupistani ja vedän syvää henkeä, muistan miten rakastavaisia ja fiksuja he ovat ❤️

Olen hyvä äiti, uskallan myöntää sitä itselleni. Tiedän sen myös koska he uskaltavat näyttää tunteensa, niin hyvät kuin vähemmän hyvät, eli olen onnistunut ainakin siihen🍀 ❤️

Rakastan heitä ja rakastan sitä että saan olla heidän kanssa, tämä on just niinkuin se pitääkin olla, juuri Tässä ja juuri Nyt. 

Tämä hetki on täydellinen, muista sinäkin, missä ikinä oletkin, olet juuri siinä missä sun pitääkin olla, onko se sitten henkisesti ja/tai fyysisesti, luota siihen.

Joku sanoi minulle joskus, jos et tykkää siitä missä olet, tee asialle jotain, poistu tilanteesta, jos et voi poistua, hyväksy se tai antaudu tilanteeseen. 

Se että hyväksymme asioita ei tarkoita että meidän päälle voi kävellä vaan vain se että hyväksymme että se on juuri näin ja teemme asialla jotain. Meillä on Aina Valinta 🥰

Rakastan Sinua, Rakasta sinäkin, Uskalla olla Sinä, Uskalla Elää 💥🦋

Ihanaa ja Aurinkoista ÄitienPäivää☀️❤️

Sarah💃