1. May, 2020

Vappua 💥🎉

Oikein Ihanaa Vappu-päivää Sinulle 😁☀️

Hih Hej tänään on sitten 1 Toukokuuta ja aurinko paistaa ☀️

Kävimme Rabben (meidän pikku chihun) kanssa jo aamukävelyllä ja oli raikasta, ihanaa kun saa juosta vapaana 🐕🍀🌿 metsässä (siis koira 🤣)

Taas huomaa miten hienot ja nopeat energiat ovat. Eilen oli päivä jona taas putsattiin kovemmalla kädellä tai ainakin jotain pistettiin käyntiin jotta se puhdistuisi. 

Aamulla heräsin n 4.50 ja ihan hirveä ahdistus ja itku. Olin nähnyt unta missä lohdutin Äitiäni ruokapöydässä ja hyvä niin mutta kun heräsin paremmin aamulla huomasin että se olikin minä itse lohduttamassa itseäni. Mmmm... näin ne unet meille kertoo ja puhdistaa kun emme pysty siihen tietoisesti päiväsaikana ja hyvä niin, se mitä pitää saada puhdistettua se myös puhdistuu. 

Yritin vielä nukkua mutta ei onnistunut joten nousin ylös ja keitin kahvia. Meditoin, ja taas on parempi olla ja suurempi ymmärrys siihen mitä oli. 

Kun olin kävelyllä huomasin miten tietyt asiat eilisestä ja unesta tuli mieleen, asioita mitä jo luulin työstäneeni mutta edelleen jotain pitää saada tietoisuuteen ja se myös liittyy aamuiseen uneen. 

Kun on tietoinen siitä että kaikki on energiaa ja siihen mihin laitan mun energiaa se myös kasvaa joten on aika helppoa kuvitella että silloin haluaa tietysti laittaa energiansa hyvään eikä huonoon. 

Pitää myös muistaa ettei voi laittaa omat tuntemukset ns piiloon vaan pitää hyväksyä ne sellaisena kun ovat, se ei tarkoita että olen samaa mieltä tuntemuksieni (tilanteen) kanssa mutta hyväksyn sen itsessäni että minulla on niitä ja silloin ne menevät myös pois paljon nopeammin kuin jos yrittäisin olla tuntematta niitä, jos yrittäisin piilottaa (juosta pakoon) niinkuin myös on tehnyt monta kertaa niin ne tulevat entistä vahvemmin takaisin kunnes niitä hyväksyn täydellisesti. 

Kun olen hyväksynyt ja päästän irti niin minulla on mahdollisuus löytää tai tuntea se uusi ratkaisu siihen mutta jos yritän ratkaista ongelmaa ongelmasta (ongelmatunteesta) niin se ei ole kovin hyvä tai helppoa. Jos ajattelet negatiivista et voi samalla ajatella ja tuntea positiivista, eikö vain. Ensin pitää päästä negatiivinen vapaaksi niin voit tuntea ja saada ratkaisun positiivisesti. 

Kiitän Itseäni ja Kiitän että saan tuntea nämä tunteet ja että olen taas vapaampi kuin koskaan 🦋

Kiitos🍀🦋

 Ihanaa Vappua Sinulle, olkoon tämä päivä "Irtipääsemisen Päivä" 💃🎉

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä ja Uskalla Elää 🍀🤩

Sarah 💃