Blog

10. May, 2021

Tämä on yksi taas hyvin tärkeä asia muistaa, Sinussa ei ole mitään korjattavaa. Sinussa ei ole ollutkaan mitään vikaa tai korjattavaa eikä sinussa tulee olemaankaan mitään vika tai korjattavaa. Tässä Hetkessä kaikki on juuri niinkuin pitääkin, mutta jos haluat muutoksen jos et enää halua tuntea olevasi jonkun asian vankina, ajatuksia, tuntemuksia jotka antaa sinulle huonon olon niin ehkä haluat tehdä asialle jotain. 

Emme voi muuttaa muita mutta jos muutat ajatuksiesi muutat sen ympärilläsi olevat asiat ja tilanteet myös koska sinä näet asiat toisin, tämä voi aiheuttaa sen että tietyt ihmisetkin ympärilläsi käyttäytyvät toisin. Vähän niinkuin liikennevaloissa 😁 

 

Kun/jos haluat muutoksen ja/tai toisenlaista elämää, se ei ole väärin millään tavalla. Kaikki On juuri niinkuin pitääkin juuri Nyt. Ole tietoinen tästä ja ole tietoinen että jos asiat eivät olisi näin kun ovat juuri Nyt niin ehkä et haluaisikaan muutoksen ehkä et haluaisi “tehdä” asialle jotain, eli kaikki on hyvin ja juuri niinkuin pitääkin, juuri Nyt. 

 

“Kaikki on juuri niin kuin pitääkin olla”. Tämä ei aina ole kiva kuulla mutta näin se on ja kun uskallat ottaa tämän sisään ja uskallat uskoa ja tiedät että kaikki On Hyvin Juuri Nyt, Olet vapaa. Olet vapaa tässä Nyt hetkessä ja voit tehdä parempia päätöksiä kun et elää pelossa, pelossa tehdä väärin, pelossa tulla tuomituksi, pelossa tulla nauretuksi tai mikä tahansa pelko. Vihan alla on aina pelko, pelko ettei tulee kuunnelluksi tai rakastetuksi, jos minä sanon mielipiteeni, suututaanko minulle tai tehdäänkö minusta narri… pelkoja on niin monenlaisia ja ne on ohjelmoituja juttuja meissä. Hyvin monet ohjelmat on tullut jo varhaisesta lapsuudesta, enkä nyt halua sanoa että joku on tehnyt väärin tai muuta vaan ihan vain sitä että jokaisen lapsuudessa on ollut jotain mitä viedään mukaan, mistä emme edes välttämättä ollaan tietoisia. 

Mutta nyt olet oppinut tulla tietoiseksi ja että sinulla on aina valinta, joten nyt voit tehdä näitä uusia valintoja, jos niin päätät. 

Tämä ei ole ongelma sinussa, ei. Tämä ei ole ongelma jota sun pitää ratkaista, ei, vaan tule tietoiseksi ja valitse toisin jos haluat muutoksen. Rakasta Itsesi juuri sellaisena kuin olet, juuri Nyt.

 

Tämän kun teet rakennat itsellesi uuden struktuurin ja olet Nyt hetkessä, Nyt hetkessä Kaikki on mahdollista.  Rakennat itsellesi voiman jonka sinussa jo on mutta tulet siitä tietoiseksi ja se vahvistuu ja voimistuu.

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 💃👑

Ps. Video tulee taas viikonaikana 🤩🎥 Käy katsomassa viime viikon video jos et ole vielä katsonut ❤️ Sieltä köttet myös sitt edellisen violin video valinnasta ❤️💯 https://youtu.be/A2XSkOxqKHI

Sarah 💃👑

9. May, 2021

Ihanaa Äitien Päivää meille kaikille💃

Tänään on taas hyvä päivä muistaa nauttia elämästä 💃

Love You All 🤩

3. May, 2021

Millä puolella keppiä olet?

Sinulla on keppi, toisessa päässä on se tilanne mistä haluaisit päästä pois ja toisessa päässä on se tilanne missä haluaisit olla. 

Kumpi pää on lähempänä sitä tunnetta mikä sinulla on juuri Nyt, ja kummalla puolella olet suurimman osan päivästäsi? Mitä sinä ajattelet ja tunnet? Haluaisitko päästä toiselle puolelle keppiä tai haluatko jäädä siihen missä olet? Samalla, Tiedosta että Kaikki on juuri niin kuin pitääkin, juuri Nyt 😁 (älä yritä ymmärtää tätä aivoillasi, vaan tunnista Sydämelläsi ❤️ ja Tiedä että tiedät jo kaiken tämän, tämä ei ole Sinulle uutta tietoa, vaan Sinussa On jo tämä Tieto) 

 

Kaikki mitä luomme, joka hetki on meidän luoma, alkaa tunteestasi. Olemme oman elämämme luojia, haluaisimme tai ei tai tietäisimme siitä tai ei. 

Siihen mitä fokusoimme myös vedämme puoleemme, kaikki on energiaa joten jos olet suurimman osan päivästäsi vihainen niin huomaat enemmän sellaista mistä voisit olla enemmän vihainen, sama jos olet ärsyyntynyt jos keskityt siihen ja olet hyvin ärsyyntynyt esim liikenteessä kun ajat autoa niin aivan varmasti huomaat enemmän muita autoilijoita jotka ärsyttää sinua, sama liikennevalot. 

Jos taas olet tietoinen tästä että Sinulla on valinta, voit kiittää mielesi että se taas näytti Sinulle tämän ja voit kiittää Itseäsi, Sisäisen Minäsi, siitä että huomasit tämän ja voit valita jotain muuta. 

 Esim. 

-Valitsen että hengitän syvää aina kun tulee punainen valo liikennevaloissa ja pitää pysähtyä, Valitsen että Minä ajan Minun autoani ja muut voi ajaa oman autonsa ja kaikki on juuri niinkuin pitääkin just Nyt-.

Kumpi näistä mieluummin olisit? Luuletko että olisit mukavampi pomo tai työkaveri jos menisit töihin vähän rauhallisempana ja Sinulla on aivan varmasti mukavampi olla ja mukavampi päivä? Kumman Sinä Valitset 😁 Ärtsy tai rauhallisuus? 😉 (muista olla kiltti itsellesi koska tämäkin niinkuin kaikki muu vaatii harjoittelua mutta riittää jo kun olet tietoinen koska silloin olet Nyt hetkessä ja voit tehdä valinnan 😁

Millä puolella keppiä olet? Minulle tämä keppi-systeemi on ollut todella suureen apuun, olen visuaalinen ihminen ja se että minulla on tämä “kuva” mielessäni on ollut suuri apu 🤩

Millaista elämää Sinä Haluat? 

Vetovoimanlaki = Tunne = Manifestointi.

Tässä Video 🌼 https://youtu.be/A2XSkOxqKHI  🤩

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Elää, Uskalla Olla Sinä 👑

Sarah💃👑

30. Apr, 2021

Ihanaa ja Hauskaa Vappua Sinulle 🤩💯👑💃🏻 

Loista ja Ole Kaunis Itsesi 👑💯

Sarah 💃🏻💯👑

26. Apr, 2021

Valinta. 

Meille sanotaan aina että jokaisella on aina valinta. Näin On mutta Sinulla on vain valinta silloin kun olet tietoinen siitä että sinulla on valinta. Jos eläät elämäsi mielesi kautta ja luulet että se mitä mielesi sinulle kertoo olet Sinä, kuljet siihen mukaan mitä mielesi ja tunteet kertovat tai oikeastaan eivät kerro tässä tilassa koska et ole tietoinen, vaan ne "Vie sinut”. Tämän takia teemme samoja “virheitä” elämässä koska emme ole tietoisia.

Vasta silloin kun olet tietoinen siitä ettet ole mielesi, et ole ajatuksesi etkä ole sun tunteet, vaan Sinä Olet se joka Olet Tietoinen sun ajatuksista ja sun tunteista.

Kun huomaat että Sinä Olet jotain paljon enemmän ja Suurempaa kuin se mitä ns. päässäsi liikkuu, Niin Olet Nyt hetkessä ja olet tietoinen Sinusta. 

Tässä Hetkessä Sinulla On Valinta. Tässä hetkessä Sinä Olet koska Sinä Olet ❤️Tätä kun harjoittelet säännöllisesti, eli kun huomaat että sinulla on ajatuksia jotka eivät tunnu hyvältä, tule niistä tietoiseksi ja huomaa mitä ajattelet, ajatus-->tunne-->ajatus, oravanpyörä. Jos saamme "itseäämme" kiinni siitä mitä ajattelemme, voimme muuttaa ajatuksemme. Voimme muuttaa sen edes vähän paremmaksi 🙂 silloin muutamme tunteen kanssa ja tulee uusi ajatus, Siihen mihin fokusoimme, vedämme puoleemme 🙂 Tästä ollaan kirjoiteltu muutaman kerran ❤️

Ole tänään tietoinen siitä mitä ajattelet ja ole tietoinen siitä että Olet Tietoinen 😁 Kun olet tietoinen, olet Nyt hetkessä eikä se vanha ajatus voi olla samalla, se voi tulla takaisin mutta kun taas tulet tietoiseksi kuinka nopeasti mielemme menee vanhoihin "tapoihin" niin pikku hiljaa kun "harjoittelet" tulla tietoiseksi niin ne myös vähenee ja pysyy kauemmin pois ja Sinusta tulee mielesi mestari eikä mielesi sinun mestari, joka "vie sinut" vaan Sinä Olet. Tämä on sinun Läsnäolosi, tässä Sinun vahvuus On, täällä myös vapautesi On, ajan mukaan mikään tai kukaan ei voi horjuta Sinut enää samalla tavalla koska Sinä Olet Tietoinen että Sinä Olet se mestari, sinä olet kapteeni. 

Olemme kaikki yhtä. 💚

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää ❤️

Ps. Tässä video https://youtu.be/uARfb04lZxY

Sarah💃👑