Blog

14. Jun, 2021

"With a heavy Heart, Kaikki on juuri niin kuin pitääkin"

Tee niin kuin Sydän Sanoo. Nämä sanat olemme kuulleet aika usein ja joskus teemme juuri niin. Joskus vain jatkamme "juoksemista" vaikka sydän ja keho sanoo muuta. Mutta miten niin "sydän sanoo" jos se on aina tuntunut siltä että se on se oikea ratkaisu ja miksi nyt on toisin. 

Joskus pitää kuunnella sydän ja keho ja mieli kun olet siinä pisteessä että osaat erottaa pelon ja intuition. Tämä paikka (blogi) on ollut minulle niiiiiiin tärkeä saada kirjoittaa tänne ja jakaa sitä mistä itse olen tuntenut saavani Kaikkeuden. Nyt-hetki on niin Suuri, se sisältää infinity, loputtomattomuuden. Se sisältää kaiken, Kaikkeuden. Tässä ja Nyt. Joka Hetki on Nyt-Hetki, muista se, mitään muuta ei ole olemassakaan.

Aika on jotain mitä me ihmiset ovat "keksineet" ja se on meille hyödyksi monessa asiassa, ilman sitä olisi ehkä kaaos maailmassa toisella tavalla. Mutta jos menemme 3D:n ulkopuolella ja katsomme univerumia universumin silmin, mitä muuta ei ole olemassakaan kuin Nyt-Hetki. Ja kun me ihmisenä ymmärrämme sen ja otamme niistä hetkistä kiinni kun olemme nyt hetkessä, kasvamme ihmisenä, meille tulee ymmärrys jostan paljon suuremmasta mitä on meissä kaikissa, jokaisessa pienessä solussa. Olemme kaikki yhtä. Minä Olen.

Näillä sanoilla lopetan ja niinkuin alussa kirjoitin "with a heavy heart" niin olen päättänyt lopetta tai ainakin pitää tauon bloggaamisessa ja videoissa, henkilökohtaisista syistä, kaikki on hyvin ja olemme terveitä, mitään sellaisesta ei ole kyse, mutta kuuntelen sydäntäni ja kehoni ja mieleni, intuitioni ja lopetan näillä sanoilla. Jos haluat voit oikein mielellään käydä lukemassa aikaisempia kirjoituksia, ne ovat myös tätäpäivää vaikka on kirjoitettu jo muutama vuosi sitten. 

Nyt on muutoksen aika suurimmillaan, viime vuosi oli alku ja nyt on se hetki kun pitää tehdä päätöksiä, päätöksiä jotka ovat sinulle oikeat ❤️

Oikeastaan kyyneleet valuvat silmistäni koska samalla vaikka tiedän että minun täytyy tehdä näin iteäni ja perheeni takia tunnen kuinka suru on läsnä. Olen jo kirjoittanut täällä viisi vuotta ja tämä on niinkuin sanoin todella tärkeää minulle. Sinä Olet Tärkeä Minulle.

Olet Rakas Minulle ❤️

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑❤️Muista Aina Se 🤗

Voit aina ottaa yhteyttä sähköpostin kautta jos niin haluat, sarah.stenberg@yahoo.com ❤️Jätän tämän sivun auki joten voi hyvin käydä lukemassa, en ole poistamassa sivua 💚 Uskon että kaikella on tarkoituksensa ja Rakastan, Olen Kiitollinen ja Kiitos siitä että Ymmärrät ja että Olet Olemassa ja että Sinä Olet Juuri Sinä 💃

Sarah 👑💃❤️

7. Jun, 2021

Hej ihana,

Nyt Hetki on niin suuri että ei voi aivoilla sitä ajatella tai kuvitella (kyllä… taas 😁 älä yritä ymmärtää aivoillasi) Aivot ovat todella todella tärkeä osa meitä ja meidän aivoilla olemme saavuttaneet suurenmoisia juttuja täällä mutta älä elää aina aivoissasi. Yritä oppia tuntemaan ja “ajattelemaan” sydämelläsi myös, koko kehollasi oikeastaan. 

Nyt hetki on kuin sipulin keskiö, jotta ymmärtäisimme nyt hetken meidän pitää pysähtyä ja hengittää ja ehkä sulkea silmät ja kun avaat katso puuta tai takassa olevaa tuli tai kynttilää etc. Ja katso ja ole tuomitsematta, älä mieti aivoillasi minkä näköinen tai muuta, vain katso ja tunne, ehkä tulee hymy huulille tai ehkä itket tai vain nautit hetkessä, Olet NYT Hetkessä. Onneksi olkoon!

Aluksi tämä voi olla ehkä sekunnin kun aloitat mutta pikku hiljaa tämä kasvaa ja kasvaa jos harjoittelet. Muista että harjoittelulla se suurenee.

Tämä on se mitä jokainen meistä kaipaa, varsinkin parisuhteessa, lapset kaipaavat läsnäoloa vanhemmilta ja ystävänä me haluamme myös antaa lasnäolomme ystävillemme. Läsnäolo on olla Nyt hetkessä. Kun olemme Nyt hetkessä, kuuntelemme, kuuntelemme mitä oma keho sanoo ja olemalla läsnä kuuntelemme myös muita aivan eri tavalla kuin jos olisimme vain aivoissa, yleensä kun olemme aivoissa kun kuuntelemme esim ystävää usein yritämme keksiä mitä sanoa seuraavaksi mutta kun olemme läsnä vain kuuntelemme ja annamme sitä arvokkainta mitä voimme antaa, läsnäoloa. Harjoittele tämä ja annat itsellesi ja muille jotain niin arvokasta ❤️

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑🍀

Sarah 💃👑🍀

31. May, 2021

Kiitos kaikelle vanhoille tilanteille ja materiaaleille, tuntemuksista, uskomuksista jne. 

Nyt on aika kiittää kaikelle vanhalle mitä sinua ei palvele enää. Oli se sitten tilanteita, ihmisiä, materiaa tai mikä tahansa. Meillä on taipumus odottaa ja säästää kaikkea vanhaa ja ei ainoastaan tavaroita vaan uskomuksia ja tunteita myös.

Tämä on se mikä meitä sitten pitää tavallaan paikoilleen ja emme pääse elämässä eteenpäin, voi jopa aiheuttaa masennusta koska elämme vanhoissa tunteissa ja tilanteissa. 

Olen huomannut omassa elämässäni enemmän ja enemmän miten olen pitänyt kiinni vanhoista tavaroista ja uskomuksista. Uskomuksista voi olla vähän haastavampi päästä irti jos niitä ei huomaa tai oikeastaan jos niitä ei huomaa niin niistä ei voi päästää irti, se on sama juttu ettei voi tehdä toisenlaisen valinnan jos ei ole tietoinen siitä että voi tehdä toisenlaisen valinnan, mutta mehän ollaan harjoiteltu tietoiseksi tulemista ja tämä on yksi siitä taas 🤗

Minulle tulee ainakin hyvin usein kun istun meditaatiossa ja kun olen hiljaisella lenkillä Rabben kanssa, vanhoja, omasta mielestäni “ihmeellisiä” ajatuksia ja tuntemuksia. Joskus saan itseni kiinni ihan kesken työpäivää miten joku tietty ajatus saa minut tuntemaan itseni ehkä jopa huonoksi, tämä on tietoiseksi tulemista 😃

Esimerkiksi tänä aamuna kun istuin meditaatiossa, tuli vanha kuva siitä miten istuin autossa Lapissa kun olimme yhden ryhmän kanssa retriitillä. Tunne autossa oli se etten ole minkään arvoinen ja miten teen asioita “väärin”. 

Hmmm… mielenkiintoista, ajattelin meditaatiossa, että tämä vanha juttu tulee nyt. Mutta kaikki on juuri niinkuin pitääkin ja otin sen tunteen tavallaan käsiini ja “sanoin”että tämä saa nyt mennä, kiitos että näyttäydyit ja kiitos siitä että osaan ja saan nyt antaa tämän pois, tämä ei vie minua eteenpäin millään tavalla ja luovun tästä tunteesta. Kiitos kiitos kiitos. 

Näin voit tehdä kun tulee vanhoja juttuja ylös sun tietoisuuteen. Kun olet harjoitellut tietoiseksi tulemista sinulle tulee tulemaan näitä enemmän ja enemmän 😁 Tämä on tietysti hyvä asia koska näin voit “putsata” vanhoja juttuja pois ja ne ei enää samalla tavalla pidä sinua paikallaan. Toinen hyvä juttu on siivota ihan konkreettisesti kotona ja laittaa tai antaa pois kaikki sellainen mikä ei enää anna sinulle hyvän olon tunnetta. Jos sinulla on esim joku esine jonka joka kerta kun katsot sitä tunnet jotain “ei hyvää” tunnetta, laita se silloin pois, sillä se ei millään tavalla palvele sinua enää positiivisella tavalla. Yritä tehdä kodistasi sellainen paikka että tunnet tasapainoa ja rauhallisuutta, että kodissasi on hyvä olla. ❤️ Sama pätee mielemme kanssa, siivoa siivoa siivoa. 😁

tämän viikon tekstin video tulee ensi viikon tekstin yhteydessä 👑💯🎉 🎥🤗 

 

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla olla Sinä, Uskalla Elää 👑💃

Sarah 💃👑

24. May, 2021

Hej taas Sinä ihana lukija 😁

Nyt on vapaa-päivän aamurutiinit tehty ja päivä voi alkaa ja alkaakin tosi kivasti. Kun olin aamukävelyllä Rabben 🐕 kanssa ja otin kuvia toivoin että olisin saanut äänet ja tuoksut mukaan 🍀🌼 Oi ihana kevät! Voisin seistä vaikka kuinka kauan vain kuuntelemaan ja tunnustelemaan luontoa, koko keho tuntuu laajenevan varsinkin Sydän, kun seisoo kuuntelemaan linnunlaulut, ruohon tuoksu, puiden tuoksu, oi ihana Suomen luonto. 

Aamurutiineista vielä tänään sen verran että jos et ole vielä aloittanut tai päättänyt että nyt tulee uusia aamurutiineja niin tänään on hyvä päivä aloittaa! On paljon helpompi aloittaa jotain keväisin, eikö vain? Luontokin aloittaa aina "uudestaan" joka kevät, ollaan syklissä, Ollaan yhtä luonnon kanssa ollaan yhtä kaiken kanssa. 

Yksi minun aamurutiineista on mennä ulos pienelle kävelylle, onhan minulla oma pt 🤩🐕 satoi tai paistoi ja joka aamu saan mennä ulos. Tämä oli uutta minulle vielä neljä vuotta sitten kun meillä ei ollut koiraa ja sain harjoitella itseni kanssa että nauttisin näistäkin hetkeistä vaikka satoi tai oli lumisade, nyt olen jo oppinut paljon ja nautin suurimman osan ajasta kun saan mennä ulos hänen kanssa. Mutta vaikka sinulla ei ole koiraa niin tämä on todella hyvä aamurutiini, nuorempana 25v  menin juoksulenkille todella aikaisin, se ei kestänyt kovin kauan mutta se tunne ja se fiilis mikä oli koko päivän oli jotai sanoinkuvaamatonta minulla ei vain ollut tarpeeksi tietoa taitoa itsessäni että olis jatkanut sitä, mutta nyt olen alkanut ymmärtää että se millainen tunne minulla on heti aamusta, tekee päivästäni sellaisen myös. Sinäkin voit päättää millainen päivä Sinulla on. 

Olet Kaunis 💚👑

Video   https://youtu.be/gTQxMaicxD8 🎥🤗

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑

Sarah 👑💃

17. May, 2021

Moikka,

Aamu on Sinun tärkein aika päivästä tehdä päivästäsi sellaisen kuin haluat. Miten haluat olla tänään, millaisia fiiliksiä haluat että sinulla on tänään, mihin haluat fokusoida? Kun teet tämän joka aamu tulet huomaamaan että päivästäsi tulee “kauniimpi” parempi, kun laitat nämä aikomukset itsellesi aamulla tulet automaattisesti fokusoimaan niihin vaikka ympärillesi tapahtuisi muuta, sinulla on helpompi pysyä omassa voimassasi ja pysyä rauhallisena kun olet aamusta laittanut nämä “tavoitteet” tai aikomukset.

esim. Tänään aion olla kiitollinen, aion tuntea kiitollisuutta. 

Kun tulee tilanne esim töissä tai koulussa, muistat mitä sanoit tai kirjoitit aamulla ja irtaudut siitä tilanteesta mitä ympärillesi tapahtuu, tulet Nyt Hetkeen ja voit tuntea kiitollisuutta vaikka siihen että huomasit olla kiitollinen. 🤗

Hallitsematon mielemme voisi tässä tilanteeessa “sanoa” -Mene mukaan, sano heille että ovat hiljaa koska et jaksa kuunnella- 

Muista että Sinä et ole mielesi vaan Sinä olet se joka huomaa että mielesi “sanoo” näin ja voit ottaa mielesi haltuun ja ehkä hengittää syvään ja tunnet kiitollisuutta että huomasit ja näin vaihdat ja valitset toinen ajattelutapa. Mielemme on hyvä työkalu silloin kuin olemme tietoisia siitä ettemme ole mielemme vaan MINÄ voin Muuttaa mitä Mielessäni “Pyörii” 🤩 onko mielessäni hyviä vai vähemmän hyviä ajatuksia 🤩 Toinen nimi mielelle kun se on se joka hallitsee on Ego. Muista taas ettei sinussa ole mitään vikaa ja hyväksy tämä tilanne joka on nyt ja ne tunteet jotka nousevat ylös sinussa, kiitä että huomaat ne ja päästä irti, anna tunteiden mennä, Kaikki On Juuri Niinkuin Pitääkin Juuri Nyt. 

Aamulla ehkä kirjoitit että aiot olla rauhallinen 😉 Valitse rauhallisuus. Ehkä kirjoiti että aiot olla iloinen, Valitse iloisuus 😃 Muista, jos joku käyttäytyy "huonosti" jopa sinua kohtaan, se ei ole mitää henkilökohtaista sinulle vaan ainoastaan kertoo hänestä ja hänen "huonosta päivästä". Älä ota sitä. Se miten hän käyttäytyy kertoo hänestä, se miten sinä käyttäydyt kertoo sinusta. 

Ihanaa viikkoa sinulle 🌱💚

Video https://youtu.be/ocApCzUQePU 🎥 😁🚗

Rakastan Sinua, Rakasta Sinäkin, Uskalla Olla Sinä, Uskalla Elää 💃👑

Sarah 💃👑