1. Jan, 2021

Just Be Your Magnificent Self

Be You <3 #Happy New Year

"You Were Created To Be Victorious"

Hej ja Tervetuloa Uskalla Elää sivulle. 

Olen 45+ vuotias nainen ja kahden kauniin teinin äiti 🥰💯

Jos olet miettinyt elämää tai haluat tehdä jonkinlaisia muutoksia elämässäsi etkä ole varma mistä aloittaa tai ehkä sulla on työkaluja mutta et oikein tiedä miten niitä käyttää, Olet Oikeassa Paikassa, tervetuloa. 

Oletko valmis tekemään pieniä mutta samalla suuria muutoksia elämässäsi? Olen tässä Sinua varten ja tehdään yhdessä juuri Sinulle sopivat työkalut mitkä ovat juuri Sinulle oikeat.  

Olen jo n. 18 vuotta tehnyt henkistä työtä ja tehnyt suurta työtä itseni kanssa jotta ymmärtäisin paremmin itseni, muita ja omat ajatukset ja mitä ne voivat aiheuttaa jos niistä ei ole tietoinen ja muuttaa niitä ajatuksia, nyt haluan jakaa tämän Sinun kanssasi, jos niin valitset. Parasta tämän kaiken kanssa on että emme ole ikinä ns valmiita vaan opimme koko ajan. 

Otan vastaan 1-2-1 jos haluat tavata kasvokkain, kotonani tai puistossa, kävelyllä, se mikä sinusta tuntuu olevan parasta Sinulle, voimme myös tehdä online tapaaminen jos tämä on Sinulle parempi. Voimme puhua suomea, ruotsia tai englantia. Pricelist-sivulla löydät kaikki hinnat. 

Tällä sivulla kirjoitan myös blogia joten jos tuntuu siltä että haluat vain lukea blogit sekin on täydellistä ❤️

Jos haluat tietää enemmän minusta ja jos minä olen juuri Sinulle sopiva niin käy lukemassa   "About Me" sivusta enemmän, nähdään siellä 🥰

  • Sarah Stenberg

    0440-434 769
    sarah.stenberg@yahoo.com